Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Raději se jim vyhni. Tohle je podle lidí pět nejhorších českých filmů za posledních 10 let

2. Cool Girl!

Film, o kterém se mluvilo hlavně na sociálních sítích, skončil na druhém místě žebříčku a od diváků získal necelých 10 procent. O režii se postaral Jeremy Tichý a hlavní role ztvárnily Anna Šulcová, Dominique Alagia a Kristal Shine. Děj vypráví o jejich cestě soutěží Cool Girl s cílem nasměřovat život správným směrem. Potýkají se ale s rodinnými i milostnými problémy.

MrHlad: „Sbírka filmových klišé zabalená do průměrného vizuálu s trojicí influencerek, které bolestivě zjišťují, že dělat voloviny na tiktoku z člověka herce neudělá. Product placementem přeplácané balancování na hraně mezi nudou a trapností může zaujmout snad jen diváky, kteří mají rádi alespoň jednu z představitelek ústředního tria. Ostatním tahle ochotnická show nemá co nabídnout.“ (recenze na čsfd.cz)

Doporučeno
Svetr, který ti vydrží na věky. 12 tipů na nejlepší svetry podzimu, které jsou udržitelné a kvalitní Svetr, který ti vydrží na věky. 12 tipů na nejlepší svetry podzimu, které jsou udržitelné a kvalitní 12. září 2024 v 7:00

1. Teambuilding

Komedie z roku 2018 o výpravě zaměstnanců, kteří míří na teambuilding do hor, získal pouhých sedm procent. Cílem výpravy není jenom utužit kolektiv, ale hlavně nasbírat plusové body do hodnocení ředitele, který chce povýšit na ředitelství krajské pobočky. Ve filmu si zahráli Dana Morávková, Martin Dejdar nebo Miloslav Mejzlík.

Eraserhead: „Už jsem viděl leccos a myslel jsem, že nalezení filmového dna mám za sebou. Teambuilding dokazuje, že se dá klesat stále hlouběji.“ (recenze na čsfd.cz)

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse