Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2024 v 10:25
Čas čtení 0:57
Ella Petrová

Petr Kramný promluvil v novém dokumentu. Trvá na tom, že je nevinný

Petr Kramný promluvil v novém dokumentu. Trvá na tom, že je nevinný
Zdroj: Voyo
ZAJÍMAVOSTI KRIMI NOVÉ SERIÁLY VOYO
Uložit Uložené

„Když jsem šel nádvořím, tak jsem si říkal, tak tady asi umřu. Ale pak jsem si říkal, já vlastně tady umřít nemůžu, protože já už vlastně dávno mrtvej jsem,“ říká Kramný o svém příchodu do věznice.

Tato kauza otřásla snad úplně všemi. Vražda dcery Klárky a manželky Moniky v egyptské Hurghadě poslala Petra Kramného na 28 let za mříže. On přesto dodnes tvrdí, že nikoho nezabil.

Doporučeno
Tohle jsou nejlepší smažené dezerty na světě. Česko zabodovalo dvěma dobrotami Tohle jsou nejlepší smažené dezerty na světě. Česko zabodovalo dvěma dobrotami 24. července 2024 v 8:42

Před 11 lety si Kramný vyrazil tehdy s šestatřicetiletou manželkou Monikou a osmiletou dcerou Klárkou na dovolenou do Egypta, z níž se pak vrátil už jen on sám. Monika s Klárkou byly osudné noci nalezeny v hotelovém pokoji mrtvé.
 
Petr Kramný tvrdí, že celou noc pospával na toaletě, jelikož měl zažívací potíže, když z ní pak vyšel, manželka s dcerou prý byly po smrti. Sám byl odvezen do nemocnice, aby mu vypumpovali žaludek. „Když jsem ležel v nemocnici, tak jsem se ptal jenom, kde je Monika s Klárkou, kde jsou nebo co jim je,“ říká Kramný v novém dokumentu natáčeném v autentickém prostředí věznice Mírov, kde si odpykává svůj trest.
 


„Pro mě moře znamená bolest, smrt, všechno špatně,“ uvádí v sérii Kauza Kramný, kterou vysílá Voyo. Nejdříve se projednávalo, že se Monika s Klárkou otrávily, nakonec byl však případ označen za dvojnásobnou vraždu. Kramný se tak dostal do věznice pro nejhorší zločince, jak sám v dokumentu uvádí.

Doporučeno
Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda 25. července 2024 v 7:00

Podtitul dokumentu zní Případ, který nás stále rozděluje. Opravdu existují dvě skupiny, jedna, která tvrdí, že Petr Kramný je jasný vrah, druhá, která říká, že byly nějaké pochyby, Kramný třeba není vrah. V dokumentu promlouvají oba tyto tábory. „Petr Kramný nikoho nezavraždil. Žádná vražda se nestal. Žádná,“ říká obhájkyně Kramného Jana Rejžková. 

Domů
Sdílet
Diskuse