Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
19. července 2024 v 8:50
Čas čtení 0:29
Ilona Hobzová

Případ, který rozdělil Česko. Kauza Kramný je on-line, přinese i výpověď odsouzeného

Případ, který rozdělil Česko. Kauza Kramný je on-line, přinese i výpověď odsouzeného
Zdroj: Voyo
FILMY A SERIÁLY KRIMI KRIMI SERIÁLY
Uložit Uložené

Pětidílná dokumentární série se věnuje případu Petra Kramného, odsouzeného za vraždu manželky a dcery během rodinné dovolené v Egyptě v roce 2013.

Kramný podle obžaloby a platného rozsudku před více než deseti lety zavraždil v egyptském hotelu svou manželku a dceru elektrickým proudem. Řešil tak dlouhodobé spory v rodině. Byl odsouzen na základě nepřímých důkazů. Případ i po letech rozděluje laickou a odbornou veřejnost.

Doporučeno
Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat 16. července 2024 v 17:13

„Nebývalý zájem veřejnosti, spolu s ochotou Petra Kramného s novináři hovořit, vedl k bezprecedentnímu mediálnímu pokrytí celého případu. Pod nánosem senzacechtivých zpráv se ale ztrácela fakta. Co se v egyptském hotelu stalo a co tragédii předcházelo?“

Právě tak zní oficiální popis nové dokumentární série, kterou si můžeš od 19. července pustit na platformě Voyo. Má pět dílů, každý z nich je dlouhý 45 minut. V sérii zazní vyprávění nejen příbuzných, blízkých přátel, právníků, znalců, odborníků, ale i samotného Petra Kramného.

Domů
Sdílet
Diskuse