Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2024 v 17:12
Čas čtení 0:45
Anna Vondráková

Clash of the Stars řeší další průšvih. Zápasník údajně obtěžoval 13letou dívku, organizace zjišťuje pravost obvinění

ČESKO CLASH OF THE STARS SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ
Uložit Uložené

Organizace momentálně celou věc prověřuje. Zápas influencera přezdívaného Novby je dočasně zrušen.

Po ukončení spolupráce se Samirem Marginou, který na tiskové konferenci velmi hrubě vyhrožoval LGBTQ+ komunitě, a Hankou Gelnarovou, která na sociálních sítích zveřejnila video, kde s kamarády hajluje a následně vysvětlila, že neví, co zdvižená pravice znamená, řeší pořadatelé Clash of the Stars už třetí kontroverze během poměrně krátké doby.

Doporučeno
Šéf Clashe pro Refresher: Růžička si musí odpykat trest Šéf Clashe pro Refresher: Růžička si musí odpykat trest 16. srpna 2024 v 8:30

Server Top-Fight informuje, že internetem se šíří obvinění, podle kterého jeden ze zápasníků Novby v minulosti obtěžovat třináctiletou dívku. Na sociálních sítích se dokonce objevila i fotografie údajné žaloby. Zda je pravá se nyní zjišťuje.

Dle žaloby měl influencer po nezletilé dívce chtít intimní fotografie. Ta mu jich údajně poslala hned 29, když chtěla vztah ukončit, měl ji Novby vyhrožovat, že fotografie zveřejní.

„O těchto informacích jsme byli informováni. V současnosti ověřujeme autenticitu dokumentu a čekáme na pravomocný rozsudek… Prozatím byl Novby suspendován a jednou z možností je jeho úplné vyřazení z nadcházejícího galavečera,“ uvedl pro server Super.cz spolumajitel organizace Tomáš Linh Le Sy.

Tomáš Linh Le Sy, spoluzakladatel organizace Clash of the Stars.
Tomáš Linh Le Sy, spoluzakladatel organizace Clash of the Stars. Zdroj: Clash of the Stars, se souhlasem
Domů
Sdílet
Diskuse