Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2024 v 9:45
Čas čtení 0:56
Ella Petrová

Herec Armie Hammer sdílel sebelítostivé video. Po tom, co ho Hollywood zakázal, nemá peníze a prodává své auto

Herec Armie Hammer sdílel sebelítostivé video. Po tom, co ho Hollywood zakázal, nemá peníze a prodává své auto
Zdroj: Sony Pictures Classics
OSOBNOSTI AUTOMOBILY CELEBRITY FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Armie Hammer známý zejména z romance Dej mi své jméno zveřejnil video, kde popisuje, že prodává své auto. Kvůli podezření na predátorské chování totiž z Hollywoodu nedostává žádnou práci. Nákladné auto už si nemůže dovolit.

Před třemi lety byla proti Hammerovi postupně vznesena obvinění od jeho tří bývalých partnerek či milenek. Měl se chovat násilně, přehánět to s alkoholem a nutit ženy do sexuálních aktivit, s nimiž nesouhlasily. Nakonec se objevila obvinění i ze znásilnění. Notoricky známými se pak staly soukromé konverzace, které jedna z žen zveřejnila. Hammer v nich měl fantazírovat o násilí a kanibalismu.

Všechna obvinění popřel. O skandálu byl natočen později dokument House of Hammer. Ve finále, ale tvrdí, že za vše, čím si prošel, je vděčný.

 
Nakonec se stáhl z veřejného života, odřekl i účast na již rozdělaných filmech. V jednom rozhovoru uvedl, že v Hollywoodu už uplatnění jako herec zřejmě nenajde. Teď to vypadá, že je na mizině. Po tom všem se odstěhoval na Kajmanské ostrovy, nyní se však vrátil zpět do Los Angeles.

Doporučeno
Tyto tři účesové styly poletí na podzim nejvíc. Inspirují zpěvačky i Emily in Paris Tyto tři účesové styly poletí na podzim nejvíc. Inspirují zpěvačky i Emily in Paris 30. srpna 2024 v 8:59
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @armiehammer


Zveřejnil odtud video, na kterém prozradil, že po dvou týdnech v Kalifornii prodává svůj pick up a tvrdí, že si už nemůže dovolit benzín, poté, co utratil „čtyři nebo pět set dolarů“ za tankování za posledních čtrnáct dní (kolem 10 tisíc korun, pozn. red.). Auto vlastní od roku 2017.
 
Dodává, že si místo toho pořídí hybrid, a za benzín tak utratí deset babek měsíčně, k tomu se přestěhoval do nového bytu. Video zakončil se slovy „Nové začátky“.

Doporučeno
Kanibalismus? „Obvinění mi zabila kariéru, ale jsem vděčný za každý kousek,“ říká Armie Hammer Kanibalismus? „Obvinění mi zabila kariéru, ale jsem vděčný za každý kousek,“ říká Armie Hammer 18. června 2024 v 10:45

V souvislosti s obviněními z roku 2021 nebyla proti Hammerovi vznesena žádná obvinění z důvodu nedostatečných důkazů.

Domů
Sdílet
Diskuse