Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
18. června 2024 v 10:45
Čas čtení 1:23
Anna-Marie Hanzlíková

Kanibalismus? „Obvinění mi zabila kariéru, ale jsem vděčný za každý kousek,“ říká Armie Hammer

Kanibalismus? „Obvinění mi zabila kariéru, ale jsem vděčný za každý kousek,“ říká Armie Hammer
Zdroj: 20th Century Studios
OSOBNOSTI BDSM CELEBRITY FILM SEXUÁLNÍ NÁSILÍ SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Herec se vyjádřil k obviněním z kanibalismu a sexuálního obtěžování, po kterých se stáhl z veřejného života.

Podle svých slov je za všechno, co si v posledních třech letech prožil, vděčný. Prozradil to v rozhovoru pro podcast Painful Lessons.

Doporučeno
Rod draka je pouze začátek. Tady je přehled všech chystaných seriálů ze světa Hry o trůny Rod draka je pouze začátek. Tady je přehled všech chystaných seriálů ze světa Hry o trůny 18. června 2024 v 8:00

Na začátku roku 2021 se na Instagramu začala objevovat obvinění ze sexuálního obtěžování a kanibalistického fetišismu. Ženy tam začaly sdílet screenshoty konverzace s hercem známým z filmů jako Dej mi své jméno nebo Krycí jméno U.N.C.L.E. Podle dalších zjištění měl pak například jedné ze žen psát, jak by si ji přál uvařit a pochutnat na jejím žebírku. Vyhrožoval také znásilněním a vypisoval o nekonsenzuálních BDSM praktikách. O skandálu vznikl i dokument House of Hammer. O kauze jsme tehdy psali třeba tady.

Obvinění herec popřel jak tehdy, tak i ve zmiňovaném novém rozhovoru. „Lidé mě nazývali kanibalem a všichni jim věřili. Říkali: ‚Jo, ten chlap jedl lidi.‘ Jako co? O čem to mluvíte? Víte, co musíte udělat, abyste se stali kanibalem? Musíte jíst lidi! Jak se mám stát kanibalem?! Byl to bizár,“ říká dneska.

Doporučeno
Móda z festivalu: Co oblékli Češi a Češky na Rock for People? Viděli jsme outfity ze sekáče, kapelová trika i třpytivou Zaru Móda z festivalu: Co oblékli Češi a Češky na Rock for People? Viděli jsme outfity ze sekáče, kapelová trika i třpytivou Zaru 17. června 2024 v 13:00

Herec se po obviněních stáhl, vypověděl účast i na už rozdělaných filmech. Za celou věc je ale svými slovy vděčný. „Dokonce i v těch rozporech, ať už lidé říkali cokoli, ať už se stalo cokoli, jsem teď ve svém životě na místě, kde jsem vděčný za každý kousek,“ zavtipkoval dvojznačně.

 

„Teď jsem vlastně na místě, kde jsem za to opravdu vděčný, protože tam, kde jsem byl ve svém životě předtím, než se mi to všechno stalo, jsem se necítil dobře. Nikdy jsem se necítil spokojený, nikdy jsem neměl dost. Nikdy jsem nebyl na místě, kde bych byl sám se sebou spokojený – kde bych měl sebeúctu,“ rozvedl své přemítání ještě.

Herec podstoupil dvanáctistupňový program, celé období mu prý způsobilo smrt kariéry i ega. „Je to skoro, jako by v mém životě vybuchla neutronová bomba. Zabilo mě to, zabilo to moje ego, zabilo to všechny lidi kolem mě, o kterých jsem si myslel, že jsou mými přáteli, ale nebyli – všichni tito lidé v mžiku odešli,“ svěřil se.

Přiznal ale také, že v Hollywoodu už uplatnění jako herec zřejmě nenajde, a tak se s kamarádem začal věnovat psaní scénářů. Celý rozhovor si můžeš pustit výše.

Domů
Sdílet
Diskuse