Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2021 11:40
Čas čtení 1:33
Adam Novosad

Známého herce obviňují milenky z kanibalismu. Prý chtěl uvařit kus kůže a jedné ženě odseknout prst, aby ho mohl mít vždy u sebe

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Na sociálních sítích vypukl nový skandál, ve kterém hraje hlavní roli herec Armie Hammer.

Známá tvář Hollywoodu čelí poslední dny obviněním, ze kterých běhá mráz po zádech. Herec Armie Hammer zazářil ve filmu Dej mi své jméno (Call Me by Your Name), kde si zahrál s Timothée Chalametem, ale nyní vyplavaly na povrch údajné screenshoty konverzací, které mezi lety 2016 až 2020 vedl s různými ženami z celého světa, uvádí Insider.

Armie Hammer přitom teprve loni potvrdil, že se rozvádí se svou manželkou Elizabeth Chambers, se kterou strávili dlouhých deset let. Není známo, co přesně bylo důvodem rozchodu této dvojice, ale Hammer momentálně musí vysvětlovat uniklé zprávy, které zveřejňuje instagramový profil Houseofeffie.

Doporučeno
Případ slovenského kanibala: Matej Čurko ve své mailové komunikaci přiznal, jak ho vzrušuje pach lidského masa a jeho konzumace Případ slovenského kanibala: Matej Čurko ve své mailové komunikaci přiznal, jak ho vzrušuje pach lidského masa a jeho konzumace 1. července 2018 1:31

V těchto zprávách údajně samotný Hammer konverzuje se svými milenkami. Tyto zprávy obsahují sexuální představy a návrhy zahrnující znásilnění i kanibalismus. Nikdo zatím nepotvrdil pravost konverzací, ale Hammer mezitím odešel z natáčení svého nového filmu Shotgun Wedding, protože podle svých vlastních slov po zlomyslných útocích chce raději trávit čas doma s rodinou.

Domů
Sdílet
Diskuse