Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2024 v 8:59
Čas čtení 1:14
Veronika Ábelová

Tyto tři účesové styly poletí na podzim nejvíc. Inspirují zpěvačky i Emily in Paris

Tyto tři účesové styly poletí na podzim nejvíc. Inspirují zpěvačky i Emily in Paris
Zdroj: Lawrence Chismorie/Unsplash/volně k užití
MÓDA STYLING VLASŮ
Uložit Uložené

Říká se, že s novou životní érou příchází i nový účes. Ať už chceš změnu nebo jít s trendem, těmito účesy nic nezkazíš.

Léto, kdy byl velkým trendem velký objem a vlny, už pomalu končí. Teď přichází na řadu podzim a s ním tipy na účesy, které budou tomuto období vládnout. Mezi nimi jsou i stálice jako bob cut nebo ofina.

„Záclonky“

Ideální doba na ofinky přichází. Nemusíš zvolit hned hustou ofinu, ale například trend curtain bangs ti zároveň zvýrazní rysy v obličeji jako jsou třeba lícní kosti. Účes tzv. záclonek nosí třeba oblíbená zpěvačka Sabrina Carpenter. Ofiny se zároveň dají ostříhat mnoha styly a správné vyfoukání dodá navíc ten správný objem. Ochlazení, které na podzim přichází, je zároveň ideální na tento účes. Ofina se lépe udržuje v zimě, kdy se tolik nepotíš. 

Doporučeno
Koukni, kde všude po Praze natáčeli Vránu. Ve filmu, který teď brázdí kina, uvidíš Novou scénu nebo Žižkov Koukni, kde všude po Praze natáčeli Vránu. Ve filmu, který teď brázdí kina, uvidíš Novou scénu nebo Žižkov 29. srpna 2024 v 15:09
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Razored bob cut

Asi největší trend podzimu bude bob cut, který se už pomalu začíná objevovat na sociálních sítích. Nejen, že je tento účes hot, ale můžeš ho nosit prakticky jakkoliv. Ať už necháš vlasy volně uschnout do roztřepených konců nebo jim dodáš objem, budou prostě vypadat dobře.

Doporučeno
Kdo je záhadný zakladatel Telegramu? Pavel Durov má přes sto dětí a od malička byl matematický génius Kdo je záhadný zakladatel Telegramu? Pavel Durov má přes sto dětí a od malička byl matematický génius 28. srpna 2024 v 7:00

 Specialisté na bob cuty zároveň radí, že texturovaných konců a modernějšího vzhledu se dosáhne, pokud si vlasy necháš seříznout břitvou pro vytvoření tzv. razored cutu. Nůžky totiž takového vzhledu nedocílí. Na podzim zvolila tento účes i herečka Lily Collins, která teď září v nové řadě Emily in Paris.

A jak docílit toho správného stylingu? Do vlasů staí nastříkat texturovací sprej nebo suchý šampon a vlasy trochu pomačkat. Tímto ti vznikne nadčasový a hlavně dobře vypadající účes.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lily Collins (@lilyjcollins)

Dlouhé a vrstvené

Jestli máš radši pořádně dlouhé vlasy, určitě je střihat nemusíš. Na podzim poletí totiž vlasy s motýlkovým vrstvením, které ti umožní si délku zachovat a zároveň vytvoří hravou texturu i objem. Tyhle objemné a vlnité vrstvy vlasů ti skvěle orámují obličej, díky kterým tvoje tvář prokoukne.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Romee Strijd (@romeestrijd)

Doporučeno
Toto je 25 nejvlivnějších influencerů a influencerek světa Toto je 25 nejvlivnějších influencerů a influencerek světa 29. srpna 2024 v 18:01
Domů
Sdílet
Diskuse