Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Cel-tec.
16. září 2024 v 11:30
Čas čtení 1:07
Sponzorovaný obsah

Smart žárovka představuje moderní doplněk pro každý domov

Smart žárovka představuje moderní doplněk pro každý domov
Zdroj: Adobe Stock/Sergey Nivens
ZAJÍMAVOSTI DOMÁCNOST TIPY DO DOMÁCNOSTI
Uložit Uložené

Komfort je totiž na prvním místě, chytrá domácnost jde vstříc moderním požadavkům a jednoduše šetří čas i peníze.

Ušetřit za energii, to je cíl, který si dává snad každý. Dnešní doba umožňuje jít ještě dál a přináší novinky, o nichž si nechávali naši rodiče jen zdát. Chcete si přepnout teplotu světla během vteřiny?

Vyladit si atmosféru v místnosti podle toho, jestli je na programu odpočinek, pracovní nasazení nebo oslava s přáteli? Výhodou je ovládání v mobilní aplikaci, takže chodit k vypínači je naprosto zbytečné. Komfort je totiž na prvním místě, chytrá domácnost jde vstříc moderním požadavkům a jednoduše šetří čas i peníze. Zaujala vás tato převratná myšlenka?

Mobilní aplikace je připravena do služby

Ovládání je velmi snadné, smart žárovka disponuje vyladěnou aplikací, jíž využijí nejen majitelé Androidů, ale i zařízení s operačním systémem iOS. Tedy jinak řečeno, každý, kdo má doma telefon od Apple. Další generace osvětlení je připravena, zhasnutí přímo v aplikaci nebo vyladění osvětlení už je hračkou.

Buzení světlem není žádnou rajskou hudbou budoucnosti. Je to klasika, se kterou můžete začít ještě dnes. Nastavíte si dobu, kdy se má začít svítit a vše se spustí naprosto automaticky. Čas je na vás, může to být úplně kdykoliv! Můžete zůstat sedět u TV, zhasnete totiž světlo na dálku jedním kliknutím. A jaká je průměrná životnost těchto pomocníků?

Vydrží vám doma roky

Moderní osvětlení se neplánuje na půl roku nebo rok, žárovka s paticí E27 nabízí až třicet tisíc hodin stabilního provozu. Jinak řečeno, může s vámi být doma i několik dlouhých let a sloužit stále stejně kvalitně. Je to univerzál, který je vhodný do mnoha různých místnosti v bytě či domě. Dětský pokoj, obývák, ale například i garáž, protože si velmi dobře poradí i s teplotami kolem nuly. Pokud máte zájem o další informace k tomuto tématu, navštivte cel-tec.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse