Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Robel.
včera 18. září 2024 v 12:30
Čas čtení 1:29
Sponzorovaný obsah

Luxusní, pohodlné a kvalitní boty? Vsaďte na modely Karl Lagerfeld

Luxusní, pohodlné a kvalitní boty? Vsaďte na modely Karl Lagerfeld
Zdroj: robel
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Modely Karl Lagerfeld jsou ikonické a skvěle se hodí do každého dámského šatníku.

Karl Lagerfeld patřil k nejuznávanějším módním návrhářům. Zatímco někým byl obdivován, pro jiné představoval lehce kontroverzní osobnost světa módy. Jedno je však jisté – modely Karl Lagerfeld jsou kvalitní, ikonické, pohodlné a skvěle se hodí do každého dámského šatníku. Zejména pak Karl Lagerfeld boty.

robel
Zdroj: robel

Karl Lagerfeld: Jedna z nejvýraznějších osobností módní scény

Kdo by neznal Karla Lagerfelda. Patřil k nejvýznamnějším a nejdůležitějším osobnostem módního světa. Již od nejútlejšího věku vykazoval zcela výjimečné umělecké sklony. Jako náctiletý se tak přestěhoval do Paříže, města módy, a po výhře v soutěži módních návrhářů v roce 1955 odstartoval svou kariéru jako asistent Pierre’a Balmaina.

V následujících letech pracoval například pro Jeana Patou, byl součástí módního domu Chloé, v roce 1982 se připojil k světoznámé značce Chanel a o pouhé dva roky později vytvořil autorskou značku KARL LAGERFELD.

Dodnes je tato módní legenda známá nejen díky svým zcela nezaměnitelným fashion návrhům, ale také díky své image, jejíž dominantou byly tmavé brýle a culík. Autor spousty velkolepých módních návrhů se vzrušujícím příběhem už navždy zůstane jedním z nejvíce vlivných person módního světa.

robel
Zdroj: robel

Kvalitní a pohodlné boty z dílny Karl Lagerfeld

Ačkoliv značka Karl Lagerfeld přináší vše od oblečení po doplňky, nejvíce žádané jsou bezpochyby boty Karl Lagerfeld. V nabídce obchodu Robelshoes.cz na vás proto kromě jiného čekají dámské boty KARL LAGERFELD, které jsou ideální pro všechny nejrůznější příležitosti.

Doporučeno
8 věcí, na které dát bacha při sekáčových nákupech. Jaké jsou ty nejlepší triky? 8 věcí, na které dát bacha při sekáčových nákupech. Jaké jsou ty nejlepší triky? 17. září 2024 v 7:00

Zatímco trendy sneakers jsou skvělou volbou pro každodenní nošení, espadrilky a pantofle jsou nejlepším modelem na léto, boty na podpatku se perfektně hodí pro důležité příležitosti a kotníkové boty jsou must have kouskem podzimu i zimy.

Zvláštní pozornost přitahují především modely zdobené podobiznou návrháře a jeho milované kočky Choupette. Již na první pohled je z nich totiž patrné, že za nimi stojí právě tato módní star.

Udělejte si radost a pořiďte si stylový pár

Ať už hledáte jakékoliv dámské boty, nenechte si ujít pestrou nabídku Robelshoes.cz. Těšit se můžete na Karl Lagerfeld boty ve všech oblíbených barvách a designech. Ať už hledáte obuv do kanceláře, pro každodenní chození po městě, na dovolenou nebo pro formální příležitosti, které si žádají něco extra, na e-shopu Robelshoes.cz si z dámského sortimentu Karl Lagerfeld vybere zcela každý.

Zpříjemněte si příchod nové sezony a pořiďte si kvalitní dámské tenisky, kotníkové boty, espadrilky, pantofle či kozačky Karl Lagerfeld.

Domů
Sdílet
Diskuse