Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 27. září 2024 v 10:31
Čas čtení 0:52
Ondřej Mrázek

VIDEO: Ženský John Wick přichází. Nový film s Anou de Armas tě vrhne zpátky do světa nájemných vrahů

VIDEO: Ženský John Wick přichází. Nový film s Anou de Armas tě vrhne zpátky do světa nájemných vrahů
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY ANA DE ARMAS JOHN WICK
Uložit Uložené

Herečka Ana de Armas září jako Ballerina ve filmu ze světa Johna Wicka.

Zatímco majitelé práv na sérii o Jamesi Bondovi nadále odmítají byť jen lehce si posvítit na jakoukoli z dalších postav populárního špionážního světa spisovatele Iana Fleminga, to tvůrci série John Wick se s tím nepářou. Po čtyřce, ve které domněle hlavní postava vykrvácela na schodech pod ikonickou Eiffelovkou, totiž přichází první filmový spin-off s názvem John Wick Presents: Ballerina.

Doporučeno
VIDEO: První trailer na druhou řadu The Last of Us je venku. Emoce v něm jedou na maximum VIDEO: První trailer na druhou řadu The Last of Us je venku. Emoce v něm jedou na maximum 26. září 2024 v 17:46
Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš kultovní seriál Ztraceni? KVÍZ: Jak dobře znáš kultovní seriál Ztraceni? 26. září 2024 v 7:00
Doporučeno
10 filmů, na které můžeš koukat pořád dokola a nikdy tě neomrzí. Najdeš tu své favority? 10 filmů, na které můžeš koukat pořád dokola a nikdy tě neomrzí. Najdeš tu své favority? 23. září 2024 v 17:01

V ukázce pak sledujeme Anu de Armas coby titulní „baletku“, která se ocitne v hledáčku hromady nájemných vrahů, jež bude muset různě vynalézavými a krvavými způsoby odrážet. A taky u toho párkrát potká obávanou Babu Yagu aneb jak se tvůrci snaží nalákat fanoušky hlavní série za pomoci camea Keanu Reevese.

Trailer za doprovodu slavného songu Eltona Johna ukazuje střípky z příběhu i akce, která později vyvrcholí krásnou scénou plamenometu vs. požární hadice. Ana de Armas si pak akční postavu vyzkouší již poněkolikáté, doposud to fungovalo nejlíp v Bondovi, právě postavu agentky Palomy tady ale připomíná nejvíc, což je rozhodně dobrý signál.

Produkce na filmu, jenž se mimo jiné natáčel i v Česku, ovšem nebyla moc veselá, a nejen kvůli hollywoodským stávkám musel být snímek několikrát odložen. K přetáčkám údajně dochází ještě v těchto dnech, snad se to tedy všechno nepodepíše na kvalitě, a my se dočkáme solidní nástupkyně oblíbeného nájemného vraha, jehož psa je neradno se dotýkat.

Domů
Sdílet
Diskuse