Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 26. září 2024 v 17:46
Čas čtení 1:28
Ondřej Mrázek

VIDEO: První trailer na druhou řadu The Last of Us je venku. Emoce v něm jedou na maximum

VIDEO: První trailer na druhou řadu The Last of Us je venku. Emoce v něm jedou na maximum
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Joel, Ellie a jeden nekonečný koloběh pomsty.

Nakonec to čekání nebylo tak zlé. Už po premiéře finále první série bylo jasné, že fanoušci spokojení s tím, jak HBO spolu se scenáristou Craigem Mazinem a tvůrcem herní předlohy Neilem Druckmannem adaptovalo slavný herní titul The Last of Us do televize, před sebou budou mít hodně krušných několik měsíců potažmo let, než se dočkají další série. 

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš kultovní seriál Ztraceni? KVÍZ: Jak dobře znáš kultovní seriál Ztraceni? 26. září 2024 v 7:00

Ta se nyní připomíná na prvních záběrech, přičemž její premiéra je stanovena někdy na první polovinu příštího roku. Ellie a spol. tak budou co nevidět zpátky na našich obrazovkách, no a soudě dle ukázky to vypadá, že nás čeká slušné emocionální peklo. Pro nehráče a nehráčky samozřejmě nebudeme spoilerovat, už nyní je však jasné, že se spousta věcí bude zjevně odehrávat přesně jako ve druhé hře, a to znamená, že to hlavní jádro příběhu, počáteční konflikt, z něhož bude vše pramenit, a který po vydání druhé hry vyvolal mezi herní komunitou slušnou kontroverzi, zůstal nezměněn. Což...ještě povede jistě k mnoha zajímavým debatám.

Tvůrci pochopitelně seriál doplní o další zápletky, postavy a klidně i nové perspektivy, stejně jako tomu bylo při adaptaci první hry, zároveň by se fandové a fanynky měli připravit na to, že druhou sérií to rozhodně neskončí. Mazin s Druckmannem už dříve avizovali, že vzhledem k tomu, jak obří je druhá hra, bude nejspíš třeba ji rozdělit minimálně do dvou, tří řad. Příběh Ellie, který se rozjede v této druhé sérii, tak s největší pravděpodobností bude rozdělen na vícero částí.

Doporučeno
Assassin's Creed Shadows si nakonec letos nezahraješ. Ubisoft vydání přesunul na příští rok Assassin's Creed Shadows si nakonec letos nezahraješ. Ubisoft vydání přesunul na příští rok 26. září 2024 v 16:38

Každopádně trailer vypadá skvěle, záběry lákají nejen na další perfektní herecké výkony hlavních představitelů Joela (Pedro Pascal) a Ellie (Bella Ramsey), ale i na nováčky v podobě Abby (Kaitlyn Dever) nebo záhadnou postavu ztvárňovanou veteránkou Catherine O'Hara (matka Kevina ze Sám doma). Čeká nás taky tuna akce, včetně té s nakaženými, po níž mnozí volali už během první série, toulání se troskami rozpadlého velkoměsta, a taky hraní na kytaru a zpěv. No prostě všechno, co k The Last of Us: Part 2 neodlučitelně patří a co ti, kteří hru hráli, tak moc milují. Držme tedy tvůrcům palce, aby to do sebe všechno krásně zapadalo jako v této ukázce, a aby druhá série podobně jako její předloha ještě pozvedla laťku toho, jaké příběhy můžou hry vyprávět.

Mrkni taky na novou sérii posterů:

The Last of UsThe Last of UsThe Last of Us
Zobrazit galerii
(3)
Domů
Sdílet
Diskuse