Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 26. září 2024 v 16:38
Čas čtení 0:36
Anna Vondráková

Assassin's Creed Shadows si nakonec letos nezahraješ. Ubisoft vydání přesunul na příští rok

Assassin's Creed Shadows si nakonec letos nezahraješ. Ubisoft vydání přesunul na příští rok
Zdroj: Ubisoft
TECH GAMING
Uložit Uložené

Firma tak pravděpodobně reaguje na stále se zhoršující hodnoty akcií.

Hru si podle nejnovějších informací budou fanoušci moci zahrát až 14. února 2025. Dalším překvapením je i to, že k předobjednávkám nebude k dispozici žádný předběžný přístup. Jedinou výhodou v tomto případě tak bude zisk prvního rozšíření zdarma.

Společnost Ubisoft v prohlášení na síti X uvedla, že potřebuje více času na to, aby hru dovedla k dokonalosti. „Chápeme, že tohle rozhodnutí bude pro mnoho lidí zklamáním. Věříme však, že je v nejlepším zájmu hry i jejích fanoušků,“ píše.

O tom, že původní datum plánovaného vydání bude posunuto, se však spekulovalo už déle. Nedávno s touto možností přišel novinář Tom Henderson poté, co se firma záhadně stáhla z akce Tokyo Game Show. Jedním z důvodů, proč nakonec hra vyjde až příští rok, může být podle mnohých i to, že nedávno vydané Star Wars Outlaws od fanoušků obdrželo spíše vlažné přijetí. 

Doporučeno
Navštívili jsme unikátní gaming house. Koukni, kde trénuje esportový tým Jakuba Jankta Navštívili jsme unikátní gaming house. Koukni, kde trénuje esportový tým Jakuba Jankta 27. července 2023 v 16:00
Domů
Sdílet
Diskuse