Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je PR zpráva společnosti Ruscona.cz.
dnes 15. října 2024 v 11:30
Čas čtení 1:37
Sponzorovaný obsah

Tohle jsou trendy podzimní nehty pro letošní rok

Tohle jsou trendy podzimní nehty pro letošní rok
Zdroj: Ruscona.cz
MÓDA TRENDY
Uložit Uložené

Rychlý skok z výrazných neonek po dlouhém parném létě do tlumených podzimních odstínů? Tohle přeci nemusí být žádná nuda.

Tlumené tóny na nehty zkrátka k podzimu patří, máme ale nápady, jak je zpestřit, aby vypadaly opravdu cool! Nechte se unést slušnou dávkou inspirace podzimních gelových nehtů tohoto roku, ať nejste out a pojďte stylovat spolu s vaší zkušenou nehtařkou.

Jaké podzimní odstíny na nehty jsou IN?

Co by to bylo za podzimní čas bez všech možných odstínů hnědé? Pokud opravdu nevíte, jaký odstín zvolit a bojíte se improvizace, hnědá je evergreen podzimu, s ní nikdy nešlápnete vedle. Stejně jako nestárnoucí a vždy elegantní červená i temná vínová. 


Zatímco my na letošní podzim sázíme na zelenou! Ne klasickou, ale tu, která se vám bude hodit k oblíbenému matcha latte. Kdo jde do toho s námi? Právě díky tomuto odstínu budou vaše nehty nepřehlédnutelné a nebudou si žádat ani výrazné zdobení. Jednoduché a elegantní. Podzime, pojď!


Oranžová, to je barva listí, které právě poletuje ve vzduchu. Přeneste ji na vaše nehty v různých odstínech – výrazné, jemné, ale i temné. Je to přece podzim: někdy sluníčkový, někdy uplakaný, někdy mrazivý, jindy teplý jako letní den. Dejte vašim nehtům pořádnou šťávu!

nehty, trendy
Zdroj: Ruscona.cz

Basic x nail art

Ať už se vydáte cestou basic podzimních nehtů, či zdobených, obojí je v tomto případě správně. Monotónní podzim se zastavuje především u elegance. Té docílíte velmi jednoduše – basic jednobarevnými nehty v odstínu, který právě letí. V tomto případě si dejte záležet na kvalitě provedení, které u jednoduchých jednobarevných nehtů vynikne o to víc. Svěřte se do péče o vaše nehty těm nejlepším z oboru.


Jste milovníci nail art a opravdu si neodpustíte alespoň minimalistické zdobení? Nebojte, rozhodně to není nic, čím byste měli vašim podzimním gelovým nehtům uškodit. Zkuste použít jemné třpytky, nemusí být přes celý nehet, ale postačí jimi nehty jen dozdobit. To stejné platí u metalických fólií, se kterými se dá krásně pracovat tak, aby byly nehty originálním uměleckým dílem. Nejjednodušší zdobení je za použití vodolepek, v tomto případě s podzimní tematikou. Navíc díky jejich snadné aplikaci to je opravdu hračka. A nezavrhněte ani kreativní nail art s použitím štětce a vašich neotřelých nápadů, doladěný o perličky nebo kamínky pro ještě větší wow efekt.

nehty, trendy
Zdroj: Ruscona.cz

Tak s chutí do toho. V Ruscona právě vydali novinky tohoto podzimu. Nejen, že se můžete detailně inspirovat nepřeberným množstvím podzimních gelových nehtů jejich nehtařek, zároveň se také naladíte na trendy barvičky nových GELŮ a GELLAKŮ. Ostatně jako celý článek, který vychází z článku Cool podzimní nehty roku 2024 na blogu Ruscona, jež je zdrojem informací pro tento.

Domů
Sdílet
Diskuse