Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Tohle jsou nejlepší kavárny v Praze, když se chceš učit. Najdeš je v bývalé čokoládovně i v klášteře

Klub Betlémská

Adresa: Betlémské náměstí 1/169, Praha 1 

Přímo v centru Prahy, v budově Betlémské kaple, byl před časem otevřen nový podnik s názvem Klub Betlémská. V historických kulisách tam najdeš prostornou kavárnu s širokým výběrem kávy i drinků. Samozřejmostí je velký prostor se spoustou míst, což z Betlémské společně s klidnou atmosférou dělá ideální podnik ke čtení knih a šprtání se.

Doporučeno
Kde v Praze zažít opravdové Vánoce? Tipy na místa s vánoční atmosférou, která nejsou Staromák Kde v Praze zažít opravdové Vánoce? Tipy na místa s vánoční atmosférou, která nejsou Staromák 17. prosince 2023 v 6:00

Kromě studia nebo posezení s přáteli můžeš do Betlémské vyrazit také za kulturou, v podniku se totiž často konají koncerty. Za provozem této kavárny stojí parta přátel z Kolektivu Burza #4, kteří provozují stejnojmenný oblíbený podnik v areálu Holešovické tržnice.

Klub Betlémská
Zdroj: #Burza 4 / Propagační materiál

Acid Coffee

Adresa: Dukelských hrdinů 25, Praha 7 


V sousedství holešovického Strossmayerova náměstí se v jednom z tamních vnitrobloků nachází kavárna Acid Coffee, která je díky své poloze a příjemnému prostředí oblíbeným místem pro studium. Kromě moderního prostoru tam najdeš také velkou zahrádku, která ti poslouží jako skvělé místo pro posezení s přáteli. 

Kromě kávy si můžeš v Acid Coffee vychutnat také kousek kultury. V kavárně se totiž často konají koncerty nebo přednášky, přímo v areálu najdeš také dvě galerie současného umění. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Acid Coffee (@acidcoffeecz)

Kavárna Alibi

Adresa: Svatovítská 6, Praha 6 

Náš výběr nejlepších pražských studijních kaváren zakončíme v Dejvicích. Jen pár metrů od tramvajové zastávky Vítězné náměstí najdeš útulnou Kavárnu Alibi, která tě potěší hlavně skutečně studentskými cenami. Právě proto se jedná o ideální místo pro studentstvo dejvických vysokých škol. 

Doporučeno
KVÍZ: Miluješ kávu? Otestuj svoje znalosti KVÍZ: Miluješ kávu? Otestuj svoje znalosti 21. září 2023 v 8:30

Přestože se nejedná o příliš velký prostor, téměř vždy si tam máš kam sednout. Před návštěvou si však zkontroluj, jestli u sebe máš nějakou tu hotovost, v podniku totiž není možné platit kartou. 

Kavárna Alibi
Zdroj: Facebook / Kavárna Alibi
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Zpět
Sdílet
Diskuse