Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 18. října 2024 v 8:42
Čas čtení 1:13
Karolína Uličná

Členové skupiny One Direction posílají Liamovi srdcervoucí vzkazy. „Ztratili jsme bratra,“ vzkazují

Členové skupiny One Direction posílají Liamovi srdcervoucí vzkazy. „Ztratili jsme bratra,“ vzkazují
Zdroj: Instagram/@onedirection
ZAJÍMAVOSTI HUDBA
Uložit Uložené

Kapela bývalého zpěváka skupiny One Direction uvedla, že by se k Liamově smrti ráda vyjádřila až s odstupem času.

Zpěvák Liam Payne, někdejší člen skupiny One Direction, zemřel po pádu ze třetího patra hotelu v argentinském hlavním městě Buenos Aires. Zatím však není jasné, co bylo příčinou zpěvákova pádu.

Nešťastná zpráva obletěla celý svět. K tragédii se již vyjádřili jeho bývalí kolegové z kapely – Louis, Zayn, Niall a Harry. Na oficiálním instagramovém účtu One Direction zveřejnili příspěvek, ve kterém uvedli, že se k situaci více vyjádří časem, až se z ní vzpamatují. Prozatím však potřebují čas na truchlení a zpracování této tragické skutečnosti.

Doporučeno
Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách 17. října 2024 v 15:05

„Vzpomínky, které s ním máme, si budeme navždy pamatovat,“ napsali umělci v příspěvku. Ve zprávě také uvádějí, že myslí na rodinu, přátele a fanoušky zesnulého Liama.

One Direction
Zdroj: Instagram/@onedirection

Zayn, Harry a Louis věnovali Liamovi srdceryvný vzkaz také samostatně na svých profilech. Zayn v něm vzpomíná na jejich společné období v mládí a vyzdvihuje Liamův hudební talent a zodpovědnost. Zayn však také píše o bolesti, kterou kvůli ztrátě prožívá: „Ztratil jsem bratra. Nedokážu popsat, co bych dal za to, abych tě mohl znovu obejmout, rozloučit se s tebou a říct ti, jak moc tě miluju a vážím si tě.“

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Louis píše o štěstí, které díky Liamovi zažil, a chválí i jeho pracovní stránku: „Liam byl podle mě nejdůležitější součástí One Direction. Děkuji ti, že jsi nás formoval, Liame.“

Harry zase odkazuje na jeho rodinu a přátele a popisuje jeho nejsilnější vlastnosti, které na něm miloval. „Roky, které jsme spolu strávili, budou vždycky nejcennějšími roky mého života,“ dodává Harry Styles.

One direction
Zdroj: Wikimedia (Creative Commons)

V době své smrti byl Liam se svou přítelkyní v Argentině. Ještě hodinu před svou nečekanou smrtí zveřejňoval videa na Snapchatu. „Krásný den v Argentině,“ napsal. Na záběrech seděl u snídaně s přítelkyní Kate Cassidy a vyprávěl fanouškům o svých plánech. Chtěl hrát pólo a jezdit na koni. Kromě videí zpěvák sdílel také společnou fotografii.

Doporučeno
VIDEO: Nová Zlatovláska na prvních záběrech. Remake milované české pohádky dorazí do kin v lednu VIDEO: Nová Zlatovláska na prvních záběrech. Remake milované české pohádky dorazí do kin v lednu 17. října 2024 v 14:02
Domů
Sdílet
Diskuse