Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 21. října 2024 v 10:51
Čas čtení 0:41
Ella Petrová

Trump měl směnu v McDonald's. Akorát, že vůbec...

Trump měl směnu v McDonald's. Akorát, že vůbec...
Zdroj: TASR/AP/John Raoux
OSOBNOSTI DONALD TRUMP MCDONALD’S SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Za necelé dva týdny proběhnou volby na příštího prezidenta či prezidentku Spojených amerických států. Trumpův tým nyní dělá v závěrečné fázi maximum, aby svého kandidáta přiblížil obyčejným lidem.

Hraje se o kontrolu nad Bílým domem, senátem, sněmovnou a potažmo i duší Ameriky – a když dojde na volby v roce 2024, nikdy nemůžeme vědět, co se stane. Tentokrát se Donald Trump ujal práce řadového zaměstnance jednoho z největších řetězců rychlého občerstvení. Ten však byl oficiálně zavřený, navíc patří soukromníkovi s licencí, a celá věc byla do velké míry „nafejkovaná“.

Doporučeno
Jennifer Lawrence je těhotná. S manželem čekají druhé dítě Jennifer Lawrence je těhotná. S manželem čekají druhé dítě 21. října 2024 v 9:12

Ačkoliv tak později v restauraci podával zákazníkům jídlo přes okénko drive-thru s tím, že ho vyrobil sám a že je to všechno na jeho účet, celý event byl zkrátka nafingovaný. A jak je u Trumpa historicky známo, své účty málokdy doopravdy platí.

Kampaň bývalého prezidenta tak nadále vrcholí dost pochybními způsoby, od tančení na pódiu poté, co lidé na jeho eventu omdleli, probírání velikosti penisu zesnulého známého golfisty Arnolda Palmera, strašení migranty, kteří jedí domácí mazlíčky a tak dále a tak dále. Většina voličů si tak spíš přeje, aby už bylo po volbách a vše se zase vrátilo k normálu.

Domů
Sdílet
Diskuse