Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti glo™.
včera 21. října 2024 v 15:00
Čas čtení 1:27
Sponzorovaný obsah

Do Česka ještě před Vánoci dorazí Chase & Status a další známí djs. Koukni, kdy a kam na ně zajít

Do Česka ještě před Vánoci dorazí Chase & Status a další známí djs. Koukni, kdy a kam na ně zajít
Zdroj: GLO
KULTURA ELEKTRONICKÁ HUDBA KONCERTY
Uložit Uložené

Jestli tě baví elektronická hudba, tyhle 3 eventy by sis neměl*a nechat ujít.

Letní párty a festivaly už jsme sice nechali za sebou, ale to neznamená, že končí zábava – naopak. Značka glo™ si na konec října a listopad přichystala hned 3 eventy, které potěší fanoušky elektronických žánrů. Do českých měst totiž dorazí zvučná jména z řad světových djs. Ukážou se britští Chase & Status, dorazí ale také ostřílený dj z Francie a nadějný talent z Ukrajiny.

Chase & Status v Brně

Jestli si rád*a pustíš do uší songy Saula Miltona a Willa Kennarda, zapiš si datum 25. října, protože právě tehdy tohle duo dorazí do Bobyhall v Brně. Kluci se potkali v roce 2003, a od té doby stihli vydat tracky s takovými osobnostmi, jako je Rihanna, Plan B nebo Tinie Tempah. Hudba Chase & Status je kombinací drum & bass a grime, z jejich tvorby budeš znát třeba pecky jako je Blind Faith nebo Baddadan. 

Kromě Chase & Status se můžeš těšit také na vystoupení Hybrid Minds, Lens, Monss, Sayko a dalších drum & bass interpretů. Akce začíná v 19 hodin, tak to nezmeškej.

Martin Solveig v Praze

15. listopadu rozehraje pražský klub Roxy legendární Martin Solveig. Výstřední dj začal hrát ve vyhlášených pařížských klubech už v 18 letech, zlomový pro něj ale byl až rok 2010, kdy vydal chytlavý singl „Hello“. Možná si vzpomeneš na populární tenisový klip, který singl provázel. Známá je také hitovka „Intoxicated“ nebo „All Day and Night“, na které se podílel společně s Jax Jones a Madison Beer.

Jestli si chceš přijít zatancovat na kreativní sety, glo™ tě zve do klubu Roxy na desátou hodinu večerní. Support budou Martinu Solveigovi tvořit Michael C, Mathiass O'Zana a D.K.O. Vstupenky koupíš na goout.net.

více o akci

Spartaque v Olomouci

Poslední akce presented by glo™ se odehraje 29. listopadu v olomouckém klubu Belmondo. Dorazí tam ukrajinský techno dj a producent Spartaque, který svou kariéru nastartoval v roce 2005 na soutěži Jeans DJ-Parade, kde obsadil druhé místo. Postupně šplhal na žebříčku nejlepších ukrajinských djs, až se jeho tracky dostaly i za hranice Ukrajiny. Jak zní, si můžeš poslechnout v následujícím setu, a rovnou se u toho pokochat výhledem na chrám Sagrada Familia. Kromě něj si v klubu Belmondo zahraje i DJ Orbith, tak nezapomeň dorazit.

Domů
Sdílet
Diskuse