Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 14. října 2024 v 13:51
Čas čtení 0:43
Anna Vondráková

Kauza okolo rappera Ye narůstá. Chtěl se vyspat s matkou své bývalé manželky, ta je měla sledovat

Kauza okolo rappera Ye narůstá. Chtěl se vyspat s matkou své bývalé manželky, ta je měla sledovat
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
OSOBNOSTI DIDDY KANYE WEST
Uložit Uložené

Biance Censori to údajně napsal v SMS zprávě. Jeho bývalá asistentka a influencerka Lauren Pisciotta to tvrdí v žalobě, ve které ho viní ze sexuálního znásilnění.

Pisciotta tvrdí, že matka modelky a architekty Alexandra Censori byla na jeho seznamu žen, se kterými chtěl mít milostný styk, už déle. Influencerka v žalobě cituje zprávu, kterou měl Ye Biance poslat. „Chci oš*kat tvoji mámu, než odjede.“

Ta mu prý odpověděla, že je její matka zadaná. „O víkendu si to s někým rozdám a příště ti to řeknu, až budeš ve mně,“ dodala.

To ale není vše, Pisciotta dále uvádí, že ji Ye ukázal další zprávu, kterou chtěl Censori poslat. V ní napsal, že chce, aby ho při tom, jak má sex s její matkou, sledovala. Influencerka tvrdí, že Ye trpí sexuální úchylkou a přitahují ho matky žen, se kterými má vztah.

Doporučeno
Kanye měl znásilnit bývalou asistentku na party pořádané Diddym. Ta ho teď žaluje Kanye měl znásilnit bývalou asistentku na party pořádané Diddym. Ta ho teď žaluje 13. října 2024 v 17:02

V nové žalobě Lauren Pisciotta tvrdí, že ji Ye znásilnil a zdrogoval na jednom z večírků, které pořádal rapper P. Diddy. Ty se staly terčem nedávné kauzy, podle svědectví na nich mělo docházet k sexuálnímu zneužívání. Diddy momentálně čelí více než stovce individuálních žalob.

Domů
Sdílet
Diskuse