Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 13. října 2024 v 17:02
Čas čtení 0:58
Anna Vondráková

Kanye měl znásilnit bývalou asistentku na party pořádané Diddym. Ta ho teď žaluje

Kanye měl znásilnit bývalou asistentku na party pořádané Diddym. Ta ho teď žaluje
Zdroj: John Shearer/Getty Images
ZAHRANIČÍ DIDDY KANYE WEST SEXUÁLNÍ NÁSILÍ SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Lauren Pisciotta uvedla, že ji rapper a producent navíc zdrogoval. Mělo k tomu dojít na jedné z párty, které pořádal P. Diddy. Nyní svého bývalého šéfa žaluje.

Dokumenty podané u vrchního soudu v Los Angeles získal server The Post. Influencerka, která pro Kanyeho „Ye“ Westa pracovala mezi lety 2021 a 2022, řekla, že West všem na party v Santa Monice oznámil, že musí pít, nebo odejít z večírku. Poté, co vypila jen několik doušků, se „náhle začala cítit dezorientovaná... a začala sklouzávat do vysoce narušeného stavu.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený RapTV (@rap)

Podle žaloby si druhý den Lauren Pisciotta nemohla vzpomenout na události předešlé noci a cítila se „zahanbeně a trapně.“ Údajně věděla, že byla zdrogovaná, ale myslela si, že za tím stojí „asistent ve studiu nebo někdo jiný, kdo pomáhal připravovat nápoje.“ Teprve předtím, než ji Ye vyhodil, se přiznal, že „spolu něco měli“ poté, co byla zdrogována.

Pisciotta uvedla, že toto odhalení bylo „nesmírně zdrcující a nepříjemné,“ ale je ráda, že se dozvěděla pravdu. Svému bývalému nadřízenému prý řekla, že si nic z večera nepamatuje. Ten se údajně její odpovědi zasmál. „Ženy rády říkají, že si nic nepamatují,“ odpověděl dle soudních dokumentů.

Doporučeno
White parties, zneužitý devítiletý chlapec a doživotí: pět otázek a odpovědí kolem rappera Diddyho White parties, zneužitý devítiletý chlapec a doživotí: pět otázek a odpovědí kolem rappera Diddyho 5. října 2024 v 7:00

Influencerka také tvrdí, že se s ní jednou rapper zamkl v pokoji a před usnutím vedle ní masturboval. Údajně jí slíbil milionové odstupné, když ji v říjnu 2022 propustil, ale peníze nikdy nedostala a navíc jí stále dlužil peníze z platu.

Nové obvinění se tak nabaluje na kauzu okolo rappera Diddyho a jeho tajemných party, kterých se účastnilo mnoho celebrit a na kterých mělo docházet k sexuálnímu obtěžování. Sám P. Diddy momentálně čelí více než stovce obvinění. 

Domů
Sdílet
Diskuse