Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 3. října 2024 v 14:00
Čas čtení 0:42
Radoslava Juračková

Do kin přichází jeden z nejbrutálnějších hororů všech dob. Diváci odcházejí během promítání

FILMY A SERIÁLY HORORY NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Trailer vůbec nenaznačuje, že by snímek mohl být tak drastický.

Nový horor The Substance v hlavní roli s Demi Moore je tak brutální, že diváci odcházejí z kin. Podle mnohých nic podobného dosud neviděli a ze sálu museli odejít.

Doporučeno
Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál 2. října 2024 v 10:00

Snímek mapuje život herečky ve středním věku, která podlehne tlaku společnosti a rozhodne se užívat různé přípravky k tomu, aby vytvořila svou mladší verzi. Tu ztvárňuje Margaret Qualley, známá ze seriálu Maid.

Jak píše deník Independent, několik filmových kritiků ve svých hodnoceních vyzdvihlo, že diváci ve velkém ze sálů odcházeli. Film je velmi explicitní a jeho trailer nenaznačuje, že by mohl být tak brutální.

Upoutávka je zpracována velmi sofistikovaně a je jen malou ochutnávkou toho, co tě při sledování čeká. Snímek měl premiéru na festivalu v Cannes, kde získal ocenění za nejlepší scénář.

Doporučeno
Bába pod kořenem ve filmu. Ikonická reportáž s paní Zdenou zamíří do kin Bába pod kořenem ve filmu. Ikonická reportáž s paní Zdenou zamíří do kin 2. října 2024 v 13:01

Pod trailerem na platformě YouTube diváci sdílejí své pocity po zhlédnutí celého filmu. „Trailer filmu neodpovídá. Nemáte ani tušení, co se bude dít. Je to jeden z nejšílenějších filmů, jaké jsem viděl za 32 let mého života. Reálně jsem odešel z kina a sedl jsem si na lavičku, kde jsem byl 15 minut beze slov,“ píše jeden uživatel.

Domů
Sdílet
Diskuse