Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 19. října 2024 v 17:10
Čas čtení 0:41
Anna Vondráková

VIDEO: Otec Liama Payna navštívil místo smrti svého syna. Fanouškům poděkoval za podporu

VIDEO: Otec Liama Payna navštívil místo smrti svého syna. Fanouškům poděkoval za podporu
Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole
OSOBNOSTI HUDBA ÚMRTÍ
Uložit Uložené

Do Buenos Aires dorazil Liamův otec v pátek především proto, aby zařídil převoz synova těla zpět do Spojeného království.

Podle BBC nejprve Liamův otec Geoff navštívil místní márnici. Večer poté dorazil před hotel, kde ve středu došlo k tragické události. Na místě si poté prohlížel květiny, fotografie a vzkazy od fanoušků a s některými, kteří byli zrovna na místě, i promluvil.

Doporučeno
Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách 17. října 2024 v 15:05

Na místo samozřejmě ihned dorazila i média a začala truchlícího muže fotit. To se nelíbilo fanouškům, kteří všechny dojali tím, že začali fotoaparáty snažící se Geoffa zachytit blokovat.

Liam Payne zemřel ve středu po pádu z hotelového balkonu v Buenos Aires. Zda šlo o nešťastnou náhodu, či zda vyskočil dobrovolně, je momentálně prošetřováno. Zpěvák ale už delší dobu bojoval s psychickými problémy a závislostí na alkoholu a drogách. A pod vlivem byl i ve středu, vše tedy naznačuje tomu, že nešlo o nehodu.

Doporučeno
Členové skupiny One Direction posílají Liamovi srdcervoucí vzkazy. „Ztratili jsme bratra,“ vzkazují Členové skupiny One Direction posílají Liamovi srdcervoucí vzkazy. „Ztratili jsme bratra,“ vzkazují 18. října 2024 v 8:42

K jeho úmrtí se na sociálních sítích vyjádřili všichni čtyři zbývající členové skupiny One Direction. Mlčení už prolomila i jeho přítelkyně Kate Cassidy a hold mu vzdala i Cheryl Cole, bývalá přítelkyně a matka jeho syna Beara.

Domů
Sdílet
Diskuse