Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 19. října 2024 v 7:49
Čas čtení 0:46
Anna Vondráková

Film z roku 2001 je údajně ten nejděsivější, jaký lidé kdy viděli. Pusť si ho, jen pokud na to máš žaludek

Film z roku 2001 je údajně ten nejděsivější, jaký lidé kdy viděli. Pusť si ho, jen pokud na to máš žaludek
Zdroj: Media Blasters
FILMY A SERIÁLY FILM HORORY TIP NA FILM
Uložit Uložené

Při promítání údajně někteří diváci a divačky zvraceli a jeden z nich dokonce omdlel. V několika zemích musel být proto film zakázán.

Po zhlédnutí filmu Terrifier 3 si mnozí mysleli, že snímek, který bude psychicky náročnější sledovat, už nenajdou. Praví fanoušci hororu ale vědí, že toto místo už v roce 2001 obsadil Ichi the Killer. A nahradit ho nebude tak jednoduché.

Kultovní horor od režiséra Takashi Miike sleduje příběh chráněnce mafiánského bosse, který vyšetřuje brutální vraždu svého mentora. Ve filmu ztvárňují hlavní role Nao Omori a Tadanobu Asano.

„Teď se cítím celá špinavá, prosím, vyhněte se tomu snímku za každou cenu, zvědavost mě stála nevinnost, žádné náboženství mě už před tím nezachrání,“ píše se v jedné z uživatelských recenzí na serveru Letterboxd, kde je titul označován jako „nejděsivější horor všech dob“.

Doporučeno
Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo 18. října 2024 v 10:21
Doporučeno
Nejlepší horory pro lidi, kteří nemají rádi horory. Tyto filmy tě vyděsí zejména tím, jak jsou dobré Nejlepší horory pro lidi, kteří nemají rádi horory. Tyto filmy tě vyděsí zejména tím, jak jsou dobré 15. října 2024 v 15:00
Doporučeno
VIDEO: Nová Zlatovláska na prvních záběrech. Remake milované české pohádky dorazí do kin v lednu VIDEO: Nová Zlatovláska na prvních záběrech. Remake milované české pohádky dorazí do kin v lednu 17. října 2024 v 14:02

„Ufňukaný loser Ichi v úboru kolečkového bruslaře v záchvatu půlící gangstery, ženský i děcka vs. cvaklý sadista Kakihara se vskutku ďábelským šklebem, mající zálibu v trochu drsnější akupunktuře. Šíleně zábavná a krvavá úchylnost, která však v mnoha chvílích působí překvapivě realisticky. Nic pro slabé žaludky,“ dodává zase další na serveru ČSFD.

Britská cenzurní komise, známá jako BBFC, z něj vystřihla tři minuty a 21 sekund, film byl také přímo zakázán v Norsku a Malajsii a jeho distribuce byla zakázána v Německu.

Domů
Sdílet
Diskuse