Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 19. října 2024 v 13:22
Čas čtení 0:39
Aneta Gospičová

Ke smrti Liama ​​Payna se poprvé vyjádřila jeho bývalá partnerka Cheryl. V srdcervoucím příspěvku píše i o jejich synovi

Ke smrti Liama ​​Payna se poprvé vyjádřila jeho bývalá partnerka Cheryl. V srdcervoucím příspěvku píše i o jejich synovi
Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole
OSOBNOSTI HUDBA ÚMRTÍ
Uložit Uložené

Liam Payne zemřel 16. října v Argentině po pádu ze třetího patra hotelu.

Zpěvačka Cheryl se na sociální síti vyjádřila ke smrti svého bývalého partnera Liama ​​Payna. V srdcervoucím příspěvku napsala, že jejich syn Bear musí „čelit realitě, že už nikdy neuvidí svého otce“.

Doporučeno
Členové skupiny One Direction posílají Liamovi srdcervoucí vzkazy. „Ztratili jsme bratra,“ vzkazují Členové skupiny One Direction posílají Liamovi srdcervoucí vzkazy. „Ztratili jsme bratra,“ vzkazují 18. října 2024 v 8:42

„Liam nebyl jen pop star a celebrita, ale také syn, bratr, strýc, přítel a otec našeho sedmiletého syna. Syna, který musí čelit realitě, že už nikdy neuvidí svého otce,“ napsala Cheryl, kterou znepokojuje, že jednoho dne bude mít její syn přístup k ohavným zprávám, které se šířily za poslední dva dny.

„Dříve než zanecháte komentáře nebo vytvoříte videa, zeptejte se sami sebe, jestli byste chtěli, aby je četlo vaše vlastní dítě nebo rodina,“ dodala s tím, že si přeje, aby mohl její zesnulý bývalý partner odpočívat v pokoji.

Liam Payne zemřel 16. října v Argentině po pádu ze třetího patra hotelu. Zpěvák zemřel na následky zlomeniny lebky. Spadnout měl z výšky více než 13,5 metru. Utrpěl zlomeninu lebky a mimořádně vážná zranění, která vedly k jeho okamžité smrti. Po příchodu lékařů se zpěvákovi už pomoci nedalo.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial)

Domů
Sdílet
Diskuse