Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
dnes 25. srpna 2025 v 14:35
Čas čtení 0:10
Jan Kašpar

CLOSE FRIENDS: Jan Punčochář nám ukázal, jak nabrousit nůž. „Když přijdu někam do restaurace, pokřižují se“

CLOSE FRIENDS VIDEO
Uložit Uložené
Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatného Mám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Přidej se do klubu REFRESHER+

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Uvidíš největší kitchen life-hack.
  • Jak efektivně a rychle zpracovat celé kuře.
  • Jak kuře během 3 minut vykostit.
  • Jak nabrousíš nůž jako profík. 
  • Proč se ho v restauracích bojí.
Sledovat video
Máš již předplatné?
Přihlásit se
Sledovat video
Poslat sms
Pošli SMS na 90211 s textem FRESH 188351 a aktivuj si předplatné na celý měsíc.
Cena SMS předplatného je 125 Kč s DPH. Jak to funguje?
Odemknutí přes SMS
Všechny články za měsíc
POSLAT SMS Jak to funguje?
Po odemčení získáš
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Např.: Lístok ZDARMA na linke Bratislava – Viedeň/Schwechat , 15 % zľava na nákup výživových doplnkov VOXBERG nebo Kaliforňan miska dle vlastního výběru ZDARMA
Zobrazit všechny (5)

Na co všechno se můžeme těšit v nové řadě HELLS KITCHEN? A jak za tři minuty efektivně vykostit kuře? To a mnohem víc zjistíš v novém díle Close Friends.

Další řada kuchařské senzace HELLS KITCHEN začíná a proto jsme si k nám pozvali legendu české gastronomie – Honzu Punčocháře! Co ho na českých restauracích štve? Jaký nejhorší fuck-up v kuchyni se mu stal? A jak efektivně a rychle zpracovat celé kuře? To vše zjistíš právě tady.

Domů
Sdílet
Diskuse