Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2015 18:40
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Sleduj Rockyho trip do 60. let s klipem Jukebox Joints

HUDBA
Uložit Uložené

Album At.Long.Last.A$AP se už od začátku neslo na kvalitní vlně halucinogenních látek a po trippy vizuálu na song LSD se tak cílem Rockyho nejnovějšího výletu stala 60. léta při zvuku Jukebox Joints.

Album At.Long.Last.A$AP se už od začátku neslo na kvalitní vlně halucinogenních látek a po trippy vizuálu na song LSD se tak cílem Rockyho nejnovějšího výletu stala 60. léta při zvuku Jukebox Joints. Singl ze vzpomínaného alba nabízí původně na featuringu i Kanyeho, ale ten se na natáčení nedostal, a tak se o necelou minutu zkrátila i celková délka klipu. Žeby kvůli kvalitě jeho sloky? Namísto Yeezuse tak můžeš vidět Rockyho v jeho přirozeném prostředí, s kamarády z MOB v opascích Goyard u Jukeboxu, na cestě metrem nebo u postelových radovánek. 19. září odjíždí Rocky spolu se jmény jako Tyler, the Creator, Danny Brown nebo Vince Staples na turné po USA, ale kdyby do té doby ještě stihl odhalit alespoň jeden podobný klip, určitě by se zavděčil všem fanouškům.

Sleduj Rockyho trip do 60. let s klipem Jukebox Joints
Domů
Sdílet
Diskuse