Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2016 20:52
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Robotické zařízení, které ti poskládá tvé oblečení a ještě ti z něj odstraní i nerovnosti. Život se může stát jednodušším

TECH
Uložit Uložené

Zbav se i těch nejzákladnějších povinností.

Člověk v dnešní uspěchané době nemá občas čas ani na ty nejzákladnější aktivity a když se mluví o žehlení či skládání oblečení, mnohým mladým, ale i starším lidem se zatmí před očima. Skládání oblečení patří mezi největšího nepřítele milionů obyvatel Země, protože každé tričko vyžaduje zvláštní péči při skládání a i když se snažíš jakkoli chceš, vždy na finální podobě najdeš nějaký nedostatek. Jedna firma ze San Francisca ale chápe, že tento problém v poslední době přerostl do nepředstavitelných rozměrů, a tak vyvinula zařízení s názvem FoldiMate. Je schopno poskládat tvé oblečení v průběhu asi 10 sekund, protože zvládne automaticky rozeznat velikosti a způsob, jakým by měl být konkrétní kus oblečení poskládán, a ještě dokáže i v rychlosti pomocí páry odstranit jakékoli pomačkané části, takže tvé oblečení odtud vyjde jako nové.
 
Na druhou stranu ručníky, spodní prádlo a ponožky budeš muset i nadále skládat sám, protože tato technologie ještě nepostoupila dopředu až v takové míře, že by tě zbavila všech povinností. Pokud bys měl o objednání zařízení zájem, můžeš tak učinit již nyní a příští rok ti společnost hotový produkt doručí. Jediným nedostatkem by mohla být cena, která se v závislosti na specifikacích bude pohybovat od 16 do 17 tisíc korun, čili pro běžného Čecha zřejmě trošku příliš.

Robotické zařízení, které ti poskládá tvé oblečení a ještě ti z něj odstraní i nerovnosti. Život se může stát jednodušším
Zdroj: FoldiMate
Domů
Sdílet
Diskuse