Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2016 8:34
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Balerína Kendall Jenner si zavzpomínala na své dětství ve španělském Vogue, kde se zhostila i titulky

REFRESHER
Uložit Uložené

Kendall prý musela dospět velmi rychle, proto se občas v dospělosti chová jako dítě. Nahlédněte do její rozhovoru pro Vogue Spain.

Titulní stránky říjnových magazínů Vogue budou až ve čtyřech zemích patřit Kendall Jenner, což je docela úctyhodný výkon. Americká modelka se totiž objeví na titulní straně německé, australské, japonské a aktuálně i španělské edice. V tomto článku se budeme věnovat speciálně poslední jmenované. Jak vypadá obálka Vogue España pro desátý měsíc roku 2016, je už pár dní známé. Starší sestra Kylie Jenner na ní prošla další z transformací a zvolila výraznou červenou rtěnku doplněnou o stejně nápadné náušnice. Uvnitř onoho vydání však vypadá Kendall zase jinak, protože se tentokrát proměnila v baletku.
 
Oděnou ve více verzích tréninkového úboru ji nafotil Miguel Reveriego. Kromě fotografií, na kterých členka Kardashian klanu pózuje například ležící v křesle s nohou na klavíru, ale vzniklo při příležitosti její účasti v zmíněném známém magazínu i krátké video. Vizuálně zachycuje Kendall předvádějící její baletní dovednosti, zatímco mluví o tom, jaké měla dětství. Musela prý dospět velmi rychle, a proto se nyní místy chová jako dítě. Reakce některých členů baletní komunity na "hraní si" Američanky na balerínu nebyly zrovna přívětivé, když se vyjádřili, že zneuctila jejich práci. Zda s nimi souhlasíš nebo se na celou věc díváš z druhé strany, klidně napiš do komentáře. Jednotlivé záběry i klip najdeš níže.

Domů
Sdílet
Diskuse