Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2016 9:17
Čas čtení 0:00
Jakub P.

David Beckham zachránil Kevina Harta před hadem ve vtipné reklamě pro H&M

MÓDA
Uložit Uložené

Chlapcům tyto reklamy sedí, to musíme uznat. Znovu dokázali být vtipní a kromě toho zničit i tour bus.

Švédský řetězec H&M zvolil při promovaní kolekce Modern Essentials selected by David Beckham vskutku výborný způsob reklamy. Ta zahrnuje kromě běžných lookbooků i velmi povedená a vtipná videa, v nichž účinkuje přímo bývalý fotbalový reprezentant Anglie a doplňuje ho komediant Kevin Hart. Po loňském klipu, kde se Kevin připravoval na roli Davida ve vymyšleném filmu I, David Beckham, si své úkoly zopakovali a opět to dopadlo na jedničku.
 
Tentokrát se duo vydalo tour busem do Las Vegas, aby odstartovalo muzikál založený na výše zmíněném snímku. David na začátku kritizuje Kevinovy pěvecké dovednosti, zatímco se po chvíli stanou terčem policistů, kteří je zastaví. Policista je ale velkým fanouškem Kevina, díky filmu ho považuje za Beckse, a tak se s ním jen vyfotí. Cesta může pokračovat, ale znovu se zastaví u mexických hranic. Hart jde zpět mimo tour bus, kde ho téměř uštkne had, avšak anglický gentleman ho zachrání. Třešničkou na dortu je zjištění, že zapomněli zatáhnout ruční brzdu, a proto se jim vozidlo před očima zhroutí dolů ze svahu. Naděje však umírá poslední a pokračovat chtějí na motorce. Bez benzinu však nenastartuje a americký herec ho nedoplnil. V poušti tedy zůstávají, alespoň jsou ale styloví, oblečení ve zcela identických outfitech z kolekce Modern Essentials. Celé video sleduj níže.

Pro více informací ze světa módy sleduj Restyler

Domů
Sdílet
Diskuse