Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2016 18:46
Čas čtení 0:00
Marek R. johnnybravo

Podlehl syntholu a přezdívají ho brazilský Hulk. Valdir je však se sebou spokojený a chce být ještě větší

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lékaři ho varují, aby s tím okamžitě přestal, ale Valdira už bohužel nic nezastaví.

Cvičení a pracování na své postavě patří mezi oblíbené aktivity ve volném čase, ale někteří jedinci si zkrátka nedají říct a chtějí vysněných výsledků dosáhnout za pár týdnů, přinejhorším rovnou za pár dní. Neuvědomují si, že pevnému tělu předchází více než jen pár dní zvedání činek a když po chvilce nevidí výsledky, začnou přemýšlet nad tím, jak by se dala biologie člověka oklamat a docílit tak dokonalé postavy v co nejkratším čase.

No a tak tu máme synthol, který je v Jižní Americe nesmírně populární a díky jeho užívání se "proslavil" nejeden muž. Člověk nemusí být ani žádný odborník na zdravou výživu a cvičení, aby pochopil, že za těmito svaly nemůže v žádném případě stát poctivá práce, ale pouze přídavné látky a nechvalně známý synthol, při jehož používání člověk neohrožuje pouze svůj image, ale především zdraví. A pokud si myslí, že vypadá dobře, tak to jeho už i tak nízké IQ ještě více snižuje. Takovým případem je i Valdir Segate ze Sao Paula, který se užíváním syntholu chlubí. Tato látka z něj udělala doslova monstrum a přezdívka Hulk je tak na místě. Přestože si stále nedokáže najít přítelkyni, jak sám říká, při pohledu do zrcadla se sám sobě líbí, a to mu ke štěstí stačí. S užíváním syntholu nesouhlasí ani jeho kamarád Fernando, ale Valdirovi už asi nic nepomůže.

Oil Crucifix!  #oil  #synthol

Fotka uverejnená používateľom Valdir Segato (@goldeneraclassics),

Pred plnením si svojho sna stať sa Arnoldom Schwarzeneggerom bol Valdir zapletený s drogami a počas ich užívania schudol niekoľko kilogramov. Preto s nimi skoncoval, vybral sa do posilňovne, no progres bol pomalý a jedného dňa mu priamo v posilke ponúkli synthol. Valdir si okamžite vybudoval na ňom závislosť, ktorej sa nevie zbaviť do dnešného dňa a stále chce byť väčší a väčší. Podarilo sa mu nabrať už 25 kilo, no podľa jeho slov má silu stále rovnakú (kto by to bol povedal). Lekári ho už aj varovali, aby s tým okamžite skoncoval a že mu hrozí až amputácia, Valdira však už, žiaľ, nič nezastaví.

Front double tumors!! #synthol #oil #oilympia

Fotka uverejnená používateľom Valdir Segato (@goldeneraclassics),

Digging for oil.  #synthol  #oil #whateverittakes

Fotka uverejnená používateľom Valdir Segato (@goldeneraclassics),

Oily traps ! ! !  #oil  #synthol  #traps

Fotka uverejnená používateľom Valdir Segato (@goldeneraclassics),

Domů
Sdílet
Diskuse