Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2016 10:49
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Student vytvořil propracovanou vánoční reklamu, o které si lidé mysleli, že pocházela od Johna Lewise. Byl to přitom pouze školní projekt

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vánoční reklama jako od profesionálů.

Každoročně se na začátku listopadu veřejnost těší na to, že velké obchodní domy zveřejní své vánoční reklamy a umožní tak lidem alespoň na chvíli zapomenout na všední starosti. Už před přibližně týdnem jako první zveřejnil svou reklamu obchodní dům Harrods a protože se lidé spoléhají na jeho konkurenta Johna Lewise, který by měl přinést ještě o stupeň vyšší kvalitu příběhu či zpracování, v tomto očekávání se snadno nechali nachytat. Student Nick si v rámci svého školního projektu dal za úkol vytvořit krátkou, ale o to více efektivní vánoční reklamu a protože bylo jeho zpracování na doslova profesionální úrovni a primárně se snažil napodobit styl reklam od Johna Lewise, netrvalo dlouho a lidé na internetu začali jeho výtvor hromadně sdílet. Považovali ho totiž za skutečnou vánoční reklamu domu John Lewis, a i když si odbornější oko hned všimne rozdílnou kvalitu zpracování, Nick si za svou práci jednoznačně zaslouží obrovskou pochvalu.

Domů
Sdílet
Diskuse