Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2016 15:44
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Mongolskou talentovou show ohromil mladý grafický designér svým tanečním vystoupením. Animace v pozadí zážitek jen znásobila

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kdo by to byl o něm řekl.

Talentové show se na televizních obrazovkách drží už dobrých pár let a nezdá se, že by od nich chtěli televize upouštět. I v Mongolsku momentálně probíhá talentová show známého formátu a na pódiu se už stihlo prostřídat množství tanečníků, zpěváků, hudebníků a také dalších talentovaných lidí, z nichž nejvýraznějším byl snad Canion Shijirbat. Mladý grafický designér si řekl, že porotě a divákům předvede své dovednosti hned ze dvou oblastí, protože spojil práci grafického designéra s prací tanečníka a z jeho vystoupení doslova sledujícím padaly čelisti. Netancoval totiž jen obyčejnou choreografii, ale podpořil ji animací za svými zády a když uvidíš, jak ohromil celou halu, možná budeš chtít i ty začít tančit.

Domů
Sdílet
Diskuse