Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. února 2017 v 20:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Paulie Garand představuje novinku Nirvana, kterou doprovází informace o chystaném albu se stejnojmenným názvem

HUDBA ČESKÝ RAP NIRVANA
Uložit Uložené

Očekávaného počinu se dočkáme už v březnu 2017.

Jak už je zvykem, skladby Paulieho Garanda mívají často i mainstreamový přesah, což je pro indie interpreta na jedné straně zadostiučiněním, avšak i malou nevýhodou a větrem na mlýny hnidopichům uvnitř subkultury. Další, v pořadí již třetí singl, který předznamenává i název desky Nirvana se ale opět nese v duchu „harantství“, na jaké jsme byli u Paulieho zvyklí v jeho sólo začátcích pod hlavičkou Ty Nikdy. Nastylované a atmosférické vizuály tentokrát vyměnil za street video na opuštěných parkovištích zimního Liberce. Kameru si vzal opět na starosti jeho kolega Zdeněk Sopůšek z Forward Creatives, animace opatřil Ovar Maryško a střih s postprodukcí již zůstaly opět v Garandových rukou.

Už teď víme, že na desce najdeme řadu českých i slovenských producentů, ovšem chybět nebude ani dvorní beatmaker Kenny Rough, pod jehož taktovkou vznikla i tato skladba. Datum vydání alba Nirvana je naplánován na 20. 3. 2017 a do té doby snad ještě spatří světlo světa nějaká ta ukázka. Dost bylo slov, ponoř se do Paulieho Nirvany a striktní zpovědi, která je nasáklá chlastem a kouřem z nočních klubů.

Domů
Sdílet
Diskuse