Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2017 v 9:06
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jak lidé zareagují, když si v knihovně nechtěně pustíš trapnou skladbu naplno? Úsměvný žertík některé studenty přivedl až do křečí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpívání hitu Baby od Justina Biebera ti na sympatiích asi hodně nepřidá.

Eugene Yakovlev ještě minulý listopad natočil žertík s názvem Accidentally Blasting Embarrassing Songs in the Library a po jeho nečekaném úspěchu se musel pustit i do pokračování. Celý princip tohoto konceptu spočívá v tom, že si Eugene sedne mezi studenty v knihovně, chvíli počká a pak se tváří, že poslouchá hudbu ve svých sluchátkách, i když ji ve skutečnosti schválně pustil na celou místnost. Nebylo by na tom možná nic zábavného, kdyby Eugene poslouchal běžné skladby, ale on si užívá melodie těch nejjemnějších a nejromantičtějších písniček pro dívky, co lidem sedícím kolem něj nedovolí nezasmát se. Někteří předstírají, že ho neslyší, jiní raději hned zakročí a další se jen kroutí v křečích, když se chlapík baví na skladbě Baby od Justina Biebera a neví o tom, že to slyší všichni v knihovně.

Domů
Sdílet
Diskuse