Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2017 v 2:19
Čas čtení 0:00
Marek R.

I Neymar podlehl známé hře. Za dva týdny hrál více než 40 hodin Counter-Strike: Global Offensive

SPORT
Uložit Uložené

A taky se setkal s hráči týmu SK Gaming.

Neymar je obrovský klenot fotbalu a konečně brazilský hráč, který za poslední roky dokázal naplnit svůj obrovský potenciál. Daří se mu v dresu Barcelony a rovněž v tom brazilském, ale kromě svých výborných výkonů je známý i tím, že si prostě užívá svůj život.

Nejnověji však vyměnil noční život za život za počítačem a také on podlehl nesmírně populární hře Counter-Strike: Global Offensive. Během dvou týdnů dokonce na jeho Steam profilu svítilo číslo 43 hodin, což je kolem tří hodin střílení denně, ale teď Neymar už trochu polevil a za poslední dva týdny si zahrál už jen 28 hodin, z toho poslední dva dny ani minutu. Kromě toho se před více než měsícem setkal s členy týmu SK Gaming, takže je již zcela jasné, že této hře podlehl a baví ho. S kluky si dokonce i zahrál a nasbíral tak cenné zkušenosti. Naštěstí pro fanoušky Barcelony tyto zábavy neovlivňují jeho výkony, Neymar je přece profesionál a ví, co si může dovolit.


Domů
Sdílet
Diskuse