Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2017 18:36
Čas čtení 0:00
damnthat

Díky nim i zapomeneš, jaké má být počasí. Tyto rosničky rozjasňují televizní obrazovky po celém světě

REFRESHER
Uložit Uložené

Televize vědí, jak přilákat diváky.

Pokud chce člověk pracovat v televizi a být každý den na očích tisícům, ne-li milionům diváků, měl by být alespoň trošku sympatický. Nikdo se přece během večerních zpráv nechce dívat na rozzlobeného moderátora, který se tváří, jako by v tom křesle před čtečkou ani sedět nechtěl. Naštěstí, televize vědí, co na diváky platí, a proto je již jakýmsi zvykem, že předpovědi počasí moderují mladé a sympatické slečny. A těchto deset patří k tomu nejlepšímu, co můžeme na obrazovce vidět. A to včetně slovenské účasti.

Magda Palimariu

Jako první tu máme zástupkyni Rumunska v podobě Magdy. Ta se kromě moderování předpovědi počasí věnuje i modelingu, a tak televize udělala určitě dobrý krok, když ji obsadila. Kromě toho má i svůj blog, kde píše o svém životě, zážitcích, výletech či módě.

Sonya Hill

Mexický temperament najdeme u Sonyi Hill, která vyrůstala jak v americkém Texasu, tak i v mexickém Nuevo Leon. Kromě předpovědí počasí se také často ocitá před objektivem fotoaparátu, fotí kalendáře a podobně. Také má ráda cestování, dobrodružství, módu a fitness.

Jackie Johnson

Dále zde máme Jackie Johnson z Kalifornie. Ta studovala na University of South Alabama, kde se zaměřovala na meteorologii, ale kromě toho studium zkusila i na další univerzitě, po jejímž absolvování měla titul ze žurnalistiky. Nakonec tedy skončila jako rosnička, ale mnohé další nabídky se jí díky vzezření jen hrnou.

Vania Manzano

Mexiko zde má i svou další zástupkyni, a to díky Vanii Manzano, kterou najdeme moderovat počasí na Azteca TV. Kromě toho je také modelkou a herečkou, z jejího profilu na Instagramu je také vidět, že miluje fotbal a zdravý životní styl, když na sobě pořádně maká v posilce.

Sian Welby

A dočkala se i Anglie díky Sian Welby. Na rozdíl od jejích kolegyň z tohoto článku je však její předpověď počasí komediálně orientovaná a do svých předpovědí obvykle zakomponovává mnohé narážky například na známé filmy, ať už na Batman v Superman nebo Star Wars.

Sandra Ryncarz

Později zde budeme mít i zástupkyni jak České, tak i Slovenské republiky, ale nejdříve si dáme i někoho od našich severních sousedů. Tím někým je Sandra Ryncarz z Varšavy, která rozzařuje polské obrazovky, ale momentálně se poctivě stará o své krásné dítě.

Lenka Vavrinčíková

A máme tu i slovenskou zástupkyni. Není jí nikdo jiný než oblíbená Lenka Vavrinčíková. Vysokoškolské studium ukončila v roce 2011 na Univerzitě Konstantina Filozofa v Nitře, v oboru žurnalistika. V Markíze začala pracovat již během studia na vysoké škole v rámci redakční praxe v redakci v Telerána. Později úspěšně absolvovala kamerové zkoušky a stala se moderátorkou relace Počasí. Sympatie diváků si získala hlavně účastí v show Tvoja tvár znie povedome. 

Yanet Garcia 

A přišla konečně řada i na nejznámější rosničku na světě. Mimořádně sympatická slečna se jmenuje Yanet Garcia a pracuje pro mexickou televizní stanici Televisa Monterrey. Stačilo, aby na této pozici byla pár měsíců a hned si zprávy o počasí postupem času začaly ve zmíněné televizi získávat tak vysokou sledovanost, že kompetentní pouze zoufale prohlíželi čísla a statistiky, přemýšlejíc nad tím, co to může způsobovat. Vše měli přitom celou dobu přímo před očima, vždyť stačí jeden svůdný pohled Yanet a mužské publikum u televizních obrazovek by v té chvíli odpřisáhlo i to, že bude na druhý den sněžit. 

Tereza Jandová

No a když jsme tu tedy měli i zástupkyni našich slovenských bratří, rozhodli jsme se zařadit i kolegyni od nás, z České republiky. Tou se stala Tereza Jandová, nebo tedy kdysi za svobodna Juščíková, no a moderuje počasí na televizi Nova.

 

Domů
Sdílet
Diskuse