Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2017 14:22
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Auto, ve kterém zavraždili legendárního Tupaca, může být i tvoje. Za černé BMW si sběratel žádá v přepočtu 38 milionů korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Co tak vlastnit auto, které bylo svědkem Tupacovy vraždy?

Jedno z nejlegendárnějších aut nejlegendárnějšího rapera v historii může při troše štěstí parkovat i v tvé garáži. Pochopil jsi správně, černé BMW, v němž seděli Tupac i Suge Knight v tu osudnou noc, když ho zastřelili, se zanedlouho objeví v aukci. Vozidlo přitom nepůjde do aukce poprvé, protože po střelbě si ho do péče vzala policie a po skončení vyšetřování putovalo prostřednictvím aukce do rukou soukromého sběratele.


Od té doby již uplynulo mnoho let a auto nezůstalo u majitele, který jej získal od policie, ale to nic nemění na faktu, že v něm byl zastřelen samotný Tupac. BMW 750iL vyrobené v roce 1996 má dnes najetých téměř 150 tisíc kilometrů, a kdyby nešlo o Tupacovo auto, na trhu by se momentálně prodávalo za zhruba 50 tisíc korun. Samozřejmě, nemůžeš čekat, že by ses mohl vozit nebo jen obdivovat Tupacovo auto za pár tisíc, a proto si musíš připravit rovnou 1,5 milionu amerických dolarů (~38 milionů korun), pokud chceš mít v aukci alespoň nějakou šanci.



Domů
Sdílet
Diskuse