Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. března 2017 23:01
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Jak by to dopadlo, kdyby legendární rozhovor pro BBC dělala žena? Fantastické video vyrušeného profesora má už několik skvělých parodií

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

U vyhánění dětí z pracovny by to rozhodně neskončilo.

V poslední době jsi měl mnoho příležitostí vidět zábavné virální video zobrazující interview profesora Roberta Kellyho pro BBC. Ten vysvětloval aktuální vývin nedávno vzniklého skandálu v Jižní Koreji, kde se ředitel Samsungu pokusil uplatit prezidentku, její kamarádku a ještě i její dceru. Během jeho vážného přednesu mu do pracovny však neočekávaně vtrhly dvě jeho děti, za pár vteřin následované jejich matkou, za jejíž nálet do místnosti by se nemusel stydět ani prvotřídní ninja. O pár dní později Robert vysvětlil, kde se stal celý problém, ale to nebránilo různým lidem, aby na celou událost vytvořili i perfektní parodie. Asi nejlepší z nich je, jak by celá situace vypadala, kdyby na Robertově místě seděla žena. Podle autorů videa by rozhodně zvládla multitasking i s běžnými domácími pracemi.

Mimochodem, internet si něco připravil i pro fanoušky Star Wars.

Domů
Sdílet
Diskuse