Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2017 15:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jak probíhalo natáčení posledního dílu Kazmovy One Man Show, ve kterém znepříjemnil život samotnému Justinu Bieberovi?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kazma se svojí One Man Show opět bourá rekordy sledovanosti a my se vlastně ani nemůžeme divit.

Před týdnem nám Kazma představil první díl druhé série své One Man Show, která je velmi dobře známa nejen divákům v Česku a na Slovensku, ale vlastně po celém světě. Díky pár „malým“ skandálům z minulého roku dostal tento pražský moderátor do pozoru několik milionů diváků, kteří často jen nevěřícně kroutí hlavami. Jinak tomu nebylo ani v případě zatím posledního dílu, ve kterém se Kazma společně se svým týmem zaměřil na návštěvu Justina Biebera v našem hlavním městě při příležitosti vystoupení v rámci evropské části tour.

Jak to dopadlo, snad všichni velmi dobře víte, ale v případě, že vás tato variální záležitosti obešla, prohlédnout si ji můžete přesně zde. Nyní jsme se podobně jako v předešlých případech dočkali i Making Of videa, díky kterému máte možnost pozorovat, že s největší pravděpodobností nešlo o žádný speciální střih kamery. No a snad nejjasnějším důkazem je kameraman, který se nevyhnul konfrontaci s ochrankou Justina Biebera. Vždyť posuďte sami.

K samotnému videu se dostaneš kliknutím na tento obrázek.

Jak probíhalo natáčení posledního dílu Kazmovy One Man Show, ve kterém znepříjemnil život samotnému Justinu Bieberovi?

Domů
Sdílet
Diskuse