Přepnout do nočního režimu
Přepnout do denního režimu
Čtvrtek 28. 10. 2021 svátek má Alfréd , Den vzniku samostatného československého státu (1918)

hledej na refresheru

Chceš dostávat notifikace i na tomto zařízení?
Dnes populární články
Na této britské ulici lidé souloží dnem i nocí. Obyvatelé jsou pohoršení a mají strach Na této britské ulici lidé souloží dnem i nocí. Obyvatelé jsou…
Ronnie Coleman: posilovna ho stála více než dům, v důsledku kulturistiky chodí o berlích Ronnie Coleman: posilovna ho stála více než dům, v důsledku…
Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš v nich kousky od Burberry, Gucci kabelky nebo kašmírové svetry za pár korun Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš v nich kousky od…
Divoká soulož a ukájení bez studu před plnou ložnicí soutěžících. Latinskoamerické Too Hot to Handle ztrácí všechny zábrany Divoká soulož a ukájení bez studu před plnou ložnicí…
Čekala na Lamborghini, přišla pro ni kriminálka: Ať mi alespoň follow dají, křičela Plačková, když ji brali v poutech Čekala na Lamborghini, přišla pro ni kriminálka: Ať mi alespoň…
Netflix ruší jeden seriál za druhým. Toto je 10 z nich, jejichž předčasné ukončení bolí nejvíce Netflix ruší jeden seriál za druhým. Toto je 10 z nich, jejichž…
Refresher - Reportáže

Přijď se inspirovat příběhy gastronomických profesionálů, kteří ti povyprávějí o své cestě za úspěchem

Být úspěšný na poli gastronomie není jednoduché, ale pokud člověk ví, co dělá a čeho chce dosáhnout, mohou se dít zázraky.

Viktor Kniš
13. duben 2017, 13:01 Čas čtení: 0:00
Sdílet
Uložit Uložené
Sdílet Sdílet článek
Refresher - Reportáže
0
Viktor Kniš
13. duben 2017, 13:01

Přijď se inspirovat příběhy gastronomických profesionálů, kteří ti povyprávějí o své cestě za úspěchem

Být úspěšný na poli gastronomie není jednoduché, ale pokud člověk ví, co dělá a čeho chce dosáhnout, mohou se dít zázraky.

Viktor Kniš
13. duben 2017, 13:01
Sdílet
Uložit Uložené
Sdílet Sdílet článek

V současnosti se i do Česka konečně dostal trend nejen kvalitního, ale také netradičního jídla, které je samozřejmě o pár kroků napřed díky své chuti, ale jako celek nabízí člověku i dokonalý zážitek pro chuťové buňky. Za všechny zmíníme například Forbidden Taste, Nemléko či Café Buddha, kterým v počátcích nechyběla odvaha a chuť přinést něco nového. Všechny tyto tři už na první pohled rozdílné projekty však spojuje jedna zásadní věc a tou je nepopiratelný úspěch na poli gastronomie. Byl to spíš boj, nebo spanilá jízda? Shoda náhod, nebo precizně připravený koncept a tvrdá práce? I na tyto otázky najdeš odpověď díky novému formátu Food stories, v rámci nichž vám atraktivní hosté poodhalí příběhy. Ty možná nebudou jasným receptem na úspěch, ale určitě vás minimálně inspirují.

 

A na co všechno se vlastně můžete těšit? Ivon Hrnčiarová společně se svým manželem založila Forbidden Taste, protože ji už klasická restaurace začala nudit. Nyní dokazuje, že gastronomický zážitek lze zakomponovat do jakéhokoli prostředí a je jedno, zda jde o galerii, skate park nebo jakýkoli jiný netradiční prostor. Ivon návštěvníkům vysvětlí, nakolik je náročně postavit kuchyň kdekoliv i odkud čerpá nápady. A to vše s nadšením přesně tak, jako když se minulý měsíc usmívala z titulky Forbesu. Amálie Koppová s Davidem Balcarem zas promluví o tom, jak vyrábějí rostlinnou verzi mléka. Díky kampani na HitHit dokázali vysbírat dostatečně mnoho prostředků a aktuálně se věnují výrobě náročné makové verze. V Praze snad ani neexistuje trendy kavárna, která by neměla v nabídce jejich Nemléko. Úspěšná dvojice povypráví o tom, jak se jim podařilo dosáhnout toto vše v tak krátkém čase.

 

Přijď se inspirovat příběhy gastronomických profesionálů, kteří ti povyprávějí o své cestě za úspěchem
Zdroj: Forbidden Taste FB
Přijď se inspirovat příběhy gastronomických profesionálů, kteří ti povyprávějí o své cestě za úspěchem
Zdroj: Nemléko FB

 

Posledním zajímavým člověkem je Štěpán Návrat, který je zakladatelem Buddha Café a za jeho úspěchem stojí hlavně nespočet příběhů a zkušenosti. Stipendium na americké univerzitě, návrat do Prahy, práce v thajských lázních a fascinace orientální kulturou, kterou spojil s touláním se po Asii. V svých restauracích se v první řadě drží autenticity. Buddha Café si například jako jediná v Česku vyrábí vlastní kari pasty. Jak se mu podařilo mezi stovkami dalších asijských podniků vyniknout a vybudovat si výborné jméno? I na tuto otázku dostanete odpověď právě během Food stories, které se budou konat už 27. dubna v pražském ROYAL theatre.

     

Program večera:

19:00  Welcome drink + ochutnávka jídla v podání Dirty dog, Hummus princess, Na Italské farmě, Konečně vývar, Tsampa a dalších začínajících projektů

19:30  Talk show s inspirativními hosty, které vyzpovídá šéfkuchař Radek Jakubec 

21:00  Networking + pokračující ochutnávka

 

Přijď se inspirovat příběhy gastronomických profesionálů, kteří ti povyprávějí o své cestě za úspěchem

 

 

Všechny důležité informace a aktuality najdete i na oficiální Facebook události a na závěr jen připomenu, že zájemci se musí také předem registrovat a cena lístku je 274 Kč.

Upozornit na chybu. Pokud jsi našel nedostatek v článku nebo máš připomínky, dej nám vědět.
NAHORU
Sdílet
Uložit Uložené
Sdílet Sdílet článek
Dostávej nejlepší obsah mailem
Nestíháš všechno sledovat? Pošleme ti do schránky nejčtenější a nejlepší obsah.
Žádný spam. Kdykoli se můžeš z odběru odhlásit.
Posílat e-mail
Nejčtenější články
Nyní
24 hod
7 dní
30 dní
Více z tématu refresher
více článků
Sponzorované články
více článků
Další news více news
Mohlo by tě zajímat
Přejít na úvodní stránku
Dnes populární články
Na této britské ulici lidé souloží dnem i nocí. Obyvatelé jsou pohoršení a mají strach Na této britské ulici lidé souloží dnem i nocí. Obyvatelé jsou…
Ronnie Coleman: posilovna ho stála více než dům, v důsledku kulturistiky chodí o berlích Ronnie Coleman: posilovna ho stála více než dům, v důsledku…
Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš v nich kousky od Burberry, Gucci kabelky nebo kašmírové svetry za pár korun Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš v nich kousky od…
Divoká soulož a ukájení bez studu před plnou ložnicí soutěžících. Latinskoamerické Too Hot to Handle ztrácí všechny zábrany Divoká soulož a ukájení bez studu před plnou ložnicí soutěžících.…
Čekala na Lamborghini, přišla pro ni kriminálka: Ať mi alespoň follow dají, křičela Plačková, když ji brali v poutech Čekala na Lamborghini, přišla pro ni kriminálka: Ať mi alespoň follow…
Netflix ruší jeden seriál za druhým. Toto je 10 z nich, jejichž předčasné ukončení bolí nejvíce Netflix ruší jeden seriál za druhým. Toto je 10 z nich, jejichž…
Domů
Sdílet
Diskuse
Hledat
Více
Zapni upozornění a už ti nic neunikne!

Chceš vědět, co se děje, a mít přehled? Dostávej upozornění o nejžhavějších zprávách na Refresheru.

(Příklady: Hořel Notre Dame, Zemřel Mac Miller, Trailer na Avengers)
(Příklady: Sagan skončil první, Nový zákon s vlivem na moderní lidi, Dnes nás čeká zatmění slunce)
Pokud chceš, abychom ti poslali téměř všechny novinky, vyber tuto možnost.
Zavřít