Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2017 22:47
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Český tým dokonal neuvěřitelný obrat proti Finům a po nájezdech si odváží cenné dva body!

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Po první třetině se zdálo vše ztracené, ale náš tým se nevzdal.

Čeští hokejisté zatím na momentálně probíhajícím Mistrovství světa předvádějí sympatický hokej a dobrou formu. Po úvodní prohře s Kanadou, v níž se však blýskli dobrým hokejem, si podali Bělorusko, které s přehledem smazali výsledkem 6:1.

Dnešní zápas proti Finsku, který byl zahájen ve 20:15, však divákům přinesl nevídanou podívanou. České mužstvo hned po prvních třech minutách prohrávalo 2:0 a opravdu těžká mračna se nad námi začala stahovat poté, co finský výběr přidal třetí branku. Po první třetině jsme prohrávali o tři góly, což nezměnila ani bezbranková, druhá, třetina.

Pak se ale naše mužstvo zvedlo a nejprve přišlo snížení na 3:1 během přesilovky. Pouhé tři minuty před koncem zápasu snižoval Gudas na 3:2 a o několik vteřin později, v čase 18:09 prolomil střelecké prokletí Jan Kovář a poslal tak Česko do prodloužení. V tom došlo k několika infarktovým momentům, ale žádnému z týmů se nepodařilo vstřelit branku.

Rozhodnout se tak muselo na nájezdy, v nichž naše mužstvo zabodovalo, a i když to tak po naprostou většinu zápasu nevypadalo, proti Finům si odnášíme cennou výhru!

Domů
Sdílet
Diskuse