Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2017 20:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slovák překročil rychlost, když spěchal se svou těhotnou manželkou do nemocnice. Místo pokuty mu policisté poskytli doprovod

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Přece jen se najdou i tací, kteří se tím pověstným heslem řídí.

Slovenští dálniční policisté se tentokrát vyznamenali v tom nejvíce pozitivním významu. Včera si v průběhu dne všimli auta pohybujícího se větší než povolenou rychlostí, a tak se rozhodli zastavit řidiče na nejbližším odpočívadle. Na tom by nebylo nic zvláštního, vedle řidiče Juraje však seděla těhotná manželka, která měla porodní kontrakce a bylo na ní vidět, že už má velké bolesti. Za těchto okolností udělali policisté tu nejsprávnější věc a místo vypisování pokuty informovali operační středisko Krajského ředitelství, že kvůli bezpečnosti a plynulosti jízdy poslouží jako doprovod do porodnice.
 
Následně nasedli do auta a Juraje z Nitry dovedli až do nemocnice. Vše naštěstí dobře dopadlo a maminka i malý Zachariáš jsou v naprostém pořádku. I když se pravděpodobně běžný policista s takovou výjimečnou situací mnohokrát v životě nesetká, tito se zachovali tím nejsprávnějším způsobem. O případu informovala Policie Slovenské republiky na svém oficiálním facebook profilu a řidiče prý nechali jen s napomenutím. Ceníme.

Domů
Sdílet
Diskuse