Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2017 20:29
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Obrovská chobotnice versus nebojácný tuleň. Skutečný smrtelný mořský souboj titánů zachytil na kameru náhodný šťastlivec

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Souboj jako z akčního filmu.

Connor Stapley se nedávno vydal kousek od pobřeží Nového Zélandu se svým kamarádem, aby si užili příjemného počasí jako stvořeného ke kajakování, ale nečekali, že se jim naskytne pohled jako z bláznivého filmu. Nedaleko od pobřeží se na jedno místo začali slétávat ptáci, a tak i Connor obrátil svou pozornost a stal se svědkem souboje velké chobotnice a agresivního tuleně. Tuleň dostal chuť na chobotnici, přičemž váhová převaha byla od počátku jasná, neboť tuleň mohl vážit kolem 120 kilogramů, a i když šlo podle Connorových slov o jednu z největších chobotnic, jakou kdy viděl, souboj nakonec samozřejmě prohrála. Chobotnice přitom tvoří důležitou součást tradiční stravy mnoha tuleňů a denně jich snědí i 7 kilogramů. Šéfové společnosti provozující kajaky nakonec konstatovali, že se turisté stali svědkem neopakovatelného momentu a ani se jim nic nestalo, protože létající kousky chobotnice nikoho netrefily.

 

Domů
Sdílet
Diskuse