Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2017 23:29
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Internet baví učitel, který na hudebním festivalu Glastonbury opravoval písemky. Zřejmě miloval Liama Gallaghera, ale i svoji práci

ZAJÍMAVOSTI HUDBA
Uložit Uložené

Učitel si vychutnával jak hudbu, tak práci.

Britský hudební festival Glastonbury již tradičně přilákal desítky tisíc návštěvníků a hvězdy se na pódiích jen střídaly. Svůj prostor dostal i Liam Gallagher, člen legendární skupiny Oasis, a i když se jeho vystoupení odehrávalo na podiu s názvem The Other Stage, Liam pod něj dokázal přilákat tolik lidí, že byla kapacita prakticky naplněna a lidé se netrpělivě tlačili, aby se nakonec před pódiem s Liamem dostali. Mnohým se to sice nepovedlo, ale i za ně si jeho hudbu, ať už z dob Oasis nebo novější skladby, užíval chlapík, ze kterého se vyklubal učitel. Jak se ukázalo, uživatel Twitteru Chris Longman si všiml, jak muž sedí a něco si píše na papír, přičemž za chviličku spatřil, že ve skutečnosti opravuje písemky svých žáků. Okomentoval to vtipnými slovy o tom, že takto to vypadá, když je Liam Gallagher tvůj život, ale v pondělí musíš mít všechno opravené. Nejdříve povinnosti a až potom zábava, nebo si to můžeš rovnou spojit jako tento učitel.


Domů
Sdílet
Diskuse