Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2017 9:20
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Justina Biebera v Číně zakázali. Kazí prý mládež i dospělé, fanouškům se však vyjádření rozhodně nelíbí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Číně žádný koncert Biebera už pravděpodobně nezažijí.

Není pochyb o tom, že se Justin pohybuje spíše na té kontroverznější straně pěvecké části showbyznysu, ale je to s ním špatné až natolik, že mu Čína zakázala vystupovat a dokonce i omezila prodávání jeho produktů v zemi? Podle vyjádření úřadů rozhodně ano, i když s rozhodnutím mnoho fanoušků kategoricky nesouhlasí. Pravdou na druhou stranu je, že se kanadský zpěvák v Číně dopustil několika přestupků, které se dostaly na internet, i když šlo povětšinou o skejtování na nedovolených místech než o významné trestné činy. Čínské úřady jsou však přesvědčeny, že Justin Bieber není vhodným příkladem pro tamní lid a ze země byl doslova vymazán.

Znepokojující je fakt, že čínské úřady tento krok dlouhou dobu zatajovaly a nikdo s ním nevyšel na světlo. Až v odpovědi na otázku jednoho z Justinových fanoušků se ukázalo, že si Biebera v zemi úřady nepřejí. „Justin Bieber je talentovaný zpěvák, ale také jde o velmi kontroverzního zahraničního mladého zpěváka. Abychom udrželi stabilizovaný trh a nezavířili výkonné prostředí, není vhodné, abychom přiváděli špatně se chovající umělce.“ Justin je po Oasis a Lady Gaga už třetí zakázaný zpěvák v Číně.

Domů
Sdílet
Diskuse