Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
31. srpna 2017 0:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Majitelé vyvrtali díru do želvy a přivázali ji ke stromu, aby jim během dovolené neutekla. Zvíře si vytrpělo obrovské bolesti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nejhorší možné řešení toho, jak se postarat o zvíře během dovolené.

Odjezd na dovolenou dokáží zkomplikovat domácí zvířata, o které se  je třeba v nepřítomnosti postarat. Existuje několik řešení, jak svého miláčka nechat v dobrých rukou, ale způsobit mu obrovskou bolest a pak ho přivázat na několik dní ke stromu, to mezi vybrané možnosti nepatří. Dva manželé na procházce po německém městě Dortmund se jen udiveně zastavili u jedné ze zahrad, když na zemi zahlédli želvu ležící na svém krunýři přímo na slunci.

Po bližším pohledu dokonce zjistili, že želvě majitelé vyvrtali díru do krunýře, aby přes ni mohli protáhnout lano a přivázat ubohého živočicha o strom, aby jim přes dovolenou někam neutekl. Manželé naštěstí zavolali hasiče, kteří přišli želvu i s lanem vyprostit a na místo dorazili i pracovníci organizace pro týraná zvířata. Její zaměstnanci okamžitě konstatovali, že želva musela prožívat agonii, když do ní vrtali, a celý případ záchranou živočicha neskončil, protože se o majitele zvířete budou zajímat i konkrétní orgány pro podezření z týrání zvířat.


Domů
Sdílet
Diskuse