Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2017 10:40
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Predator Orion 9000 je šílený herní počítač s 18jádrovým procesorem a dvěma grafikami GTX 1080 Ti

TECH
Uložit Uložené

Držte se, přichází peklo.

Tchajwanská společnost Acer nám kromě špičkového herního monitoru s obří úhlopříčkou, jemným rozlišením a vysokou obnovovací frekvencí představila i doslova šílený herní počítač. Po zuby vyzbrojená novinka, která spatřila světlo světa ještě před samotným otevřením brány akce IFA 2017, nese název Predator Orion 9000 a ve svých útrobách skrývá hardware, o jakém sní snad každý milovník hraní prostřednictvím myši a klávesnice.

Samozřejmě, konkrétní konfigurace záleží na specifických nárocích zákazníka, ale pokud sáhne po tom nejlepším, co momentálně spotřebitelský trh nabízí, tak získá skutečné dělo. Do stylové bedny se sofistikovaným tekutým chlazením, prostorem pro 5 ventilátorů a šikovnými kolečky může natlačit 18jádrový procesor Intel Core i9 ExtremeEdition, buď 4 grafické karty AMD Radeon RX Vega, nebo 2 karty Nvidia GeForce GTX 1080 Ti (ano, rozumí si s 8K rozlišením) a také operační paměť RAM (DDR4) s kapacitou až do 128 GB.

Není proto asi ani žádným velkým překvapením, že za tu nejlepší konfiguraci vysolí přes sto tisíc korun. Pokud by však byl trošku skromnější, cenu dokáže snížit na částku pohybující se kolem 2 000 až 3 000 dolarů, tvrdí web The Verge. A dostupnost? Prý během vánočních svátků.

Domů
Sdílet
Diskuse