Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2017 17:03
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Calvin Klein představil kompletně průhledný svetr za skoro 50 tisíc korun. Ženy ani muži si pod ním své bradavky neskryjí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nejnovější módní výstřelek zažil v New Yorku úspěch.

Značka Calvin Klein představila svou podzimní kolekci  začátkem roku a její fanoušci zůstali částečně skeptičtí z několika kusů. Jedním z nejkontroverznějších se rychle staly svetry pro muže i ženy, které mají vlněné rukávy, ale celé tělo je vyrobeno z plně průhledného nylonu. Kousky z podzimní kolekce se nyní objevily na molech při příležitosti New York Fashion Week a zájemci už mají možnosti zakoupit je i v několika obchodech. Obchody jako Barneys mají svetry v nabídce za 1150 dolarů, ale na mezinárodních stránkách, jako je třeba Ssense, se svetr objevil za cenu 1800 eur (47 tisíc korun).
 
Svetry se dokonce v obchodě Ssense podle informací vyprodaly a návrhář Raf Simons bude rozhodně spokojený, protože je to jeho první sbírka po odchodu z Dioru a přesunu přímo ke Calvinu Kleinovi. Objevuje se v ní řada neobvyklých kusů kromě průhledných svetrů, ale zdá se, že lidé v New Yorku odvahu značky oceňují, o čemž koneckonců svědčí i úroveň zájmu o kusy, které byly uvedeny do prodeje.



Domů
Sdílet
Diskuse