Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2017 9:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muže s nálepkou „Miluji ketamin“ na autě chytili s bílým práškem i stovkami tablet extáze. Policistům práci výrazně usnadnil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Holandský nešťastník doplatil na vlastní hloupost.

Nizozemští policisté zřejmě ještě nikdy nikoho nezatkli tak jednoduše, jako se jim to podařilo minulý víkend ve městě Geertruidenberg. Hlídka stojící u silnice si nemohla nevšimnout auta, jehož zadní sklo zdobily nálepky jako  „I love ketamine“, čili „Miluji ketamin“, a „Keta“, což policisty rychle zaujalo a vydali se řidiče zastavit. Ketamin je přitom látka používaná zejména v medicíně a díky svým halucinogenním a tlumivým účinkům je vyhledávanou drogou. Po konfrontováni šoféra zůstali policisté překvapeni, když jim bez odmlouvání vydal čtyři balíčky plné bílého prášku a přiznal se, že ketamin skutečně miluje.
 
Policisté pak auto ještě prohledali a objevili v něm další sáčky ketaminu a kromě toho i stovky tablet extáze, takže řidič si zadělal na pořádný problém a jen tak brzy se ke ketaminu nedostane, protože už má na krku obvinění a při pohledu na větší množství drogy ho nemine ani vězení. Není známo, proč měl potřebu svou lásku k drogám vyjadřovat veřejně prostřednictvím nálepek, ale velmi krutě se mu to vymstilo.


Domů
Sdílet
Diskuse