Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2017 18:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lechtivé spojení nahého ženského těla a kreativity vytváří obrázky, které v tobě probudí podvědomého perverzáka

ZAJÍMAVOSTI ARCHITEKTURA
Uložit Uložené

Za perverzním výtvory dokonce stojí žena.

Již více než 80 tisíc uživatelů na Instagramu sleduje profil s názvem Scientwehst. Stojí za ním sympatická žena, avšak tvorbu z profilu bys zřejmě mohl přisuzovat zejména muži. Kreativní žena propojuje nahá ženská těla s architekturou a různými dalšími záležitostmi, aby sice neodhalila nic intimního, ale zároveň ve svých koláží zachovala úchylný podtón. Člověk si při pohledu na její výtvory musí trochu domýšlet, aby pochopil, co vlastně domem nebo místností zakryla a jde jí to tak výborně, že si jí v poslední době všimlo několik zahraničních médií a fanoušci na sociální síti jí rostou raketovou rychlostí.

Scientwehst své koláže často z digitální verze přetváří i do té skutečné a nabízí je k prodeji zájemcům, kteří jsou ochotni vysolit stovky dolarů za to, aby se mohli dívat na odhalené ženské zadky překryté architektonickými prvky. I když bychom do její koláže peníze nezainvestovali, skutečně je třeba ji pochválit za kreativní myšlení, protože najít dokonale pasující budovy a místa tak, aby perfektně dotvářela ženský pohlavní orgán či zadek není nejjednodušší úkol.









Příspěvek sdílený ur biggest headache (@scientwehst),











Domů
Sdílet
Diskuse